Sălbăticia la români: ce mai aruncă botoșănenii la gunoi?

Sălbăticia la români: ce mai aruncă botoșănenii la gunoi?

Un centru medical veterinar din Botoșani a făcut o descoperire pe cât de neobișnuită pe atât de nefirească pentru o societate care strigă sus și tare că este civilizată.

La unul dintre punctele de colectare a gunoiului menajer din Botoșani oamenii au descoperit un pui de găină bolnav, dar și trei pui de pisică, abia născuți, aruncați pur și simplu cu nepăsarea de cetățeni ai urbei noastre.

Puii au fost preluați din tomberonul unde au fost văzuți și îngrijiți corespunzător de un medic din municipiu, având astfel dreptul la o nouă viață.

“Și din categoria... ce nu ne trebuie aruncăm la gunoi. Un pui de găina bolnav și 3 pui de pisic nou născuți găsiți într-o cutie la un gunoi undeva în zona pieței mari. Oare o să ne mai civilizăm vreodată ?”, a fost mesajul transmis de medicii cabinetului veterinar care au făcut descoperirea și care au tratat toate aceste animale.

 

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Asociația „Grup Civic” Botoșani are nevoie de sprijin financiar. Daniel Câșlariu: „Statul nu merită să primească cei 3,5% din impozitul dumneavoastră”

astăzi, 14:19
310

Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” Botoșani, a lansat de curând rugămintea tututror celor care vor să îi sprijine financiar demersurile, de a dir...

21 ianuarie, ziua în care a fost botezat Mihai Eminescu. Unde poate fi admirată cristelnița

astăzi, 11:04
196

21 ianuarie reprezintă ziua în care „Luceafărul” poeziei românești, Mihai Eminescu, a fost creștinat.Botezul său s-a făcut pe 21 ianuarie 1850, la Biserica Uspenia (A...

(Foto) Zeci de familii din județul Botoșani au primit donații din partea unor asociații

astăzi, 09:26
285

Mai multe familii cu o situație financiară precară din județul Botoșani, au primit zilele acestea numeroase donații constând în articole de îmbrăcăminte, jucării și al...