Reacția directorului Locativei, după ce Andrei a calificat-o drept „sufrageria lui Flutur”: „Nu permitem ca jocurile de imagine ale candidaților noștri să afecteze societatea”

Reacția directorului Locativei, după ce Andrei a calificat-o drept „sufrageria lui Flutur”: „Nu permitem ca jocurile de imagine ale candidaților noștri să afecteze societatea”

Directorul societății Locativa din Botoșani, Florinel Gornea, a transmis presei un comunicat prin care reacționează la o serie de declarații făcute de către Cosmin Andrei, potrivit cărora buletinele de vot exprimate în secțiile din municipiul Botoșani sunt depozitate în spațiul instituției, pe care cel din urmă a etichetat-o drept „sufrageria” lui Cătălin Flutur.

Redăm integral reacția Locativa:

______________________

La solicitarea Tribunalulului Botoșani nr. 6198 din 24.09.2020, privind acordarea unui spatiu de 15-20 mp pentru depozitarea buletinelor de vot aferente procesului electoral din 27.09.2020, SC Locativa SA și-a manifestat, prin adresa de răspuns nr. 6206 din 25.09.2020, disponibilitatea de a pune la dispoziția organelor în drept un astfel de spațiu.

Urmare a acestui acord, s-a încheiat Contractul de Comodat nr. 2885 din 25.09.2020, între Tribunalul Botoșani și SC Locativa SA, privind punerea la dispoziția Tribunalului Botoșani a unui spațiu în incinta Incubatorului de Afaceri, în vederea depozitării și păstrării în condiții legale a buletinelor de vot.

O dată cu încheierea contractului, SC Locativa SA a predat către reprezentanții legali ai Tribunalului Botoșani setul complet de chei care permite accesul la spațiul acordat Tribunalului. După preluare, spațiul a fost sigilat de către reprezentanții Tribunalului Botoșani, accesul în incinta respectivă fiindu-le permis ulterior doar reprezentanților delegați ai Tribunalului Botoșani. Paza spațiului de la Incubatorul de Afaceri a fost și este asigurată fără întrerupere, conform legii, de Jandarmeria și Poliția Locală Botoșani.

În aceste condiții, dezavuăm ferm insinuările și acuzațiile lansate iresponsabil în spațiul public de către domnul Cosmin Andrei, conform cărora securitatea depozitării buletinelor de vot ar fi fost vreun moment periclitată. Niciun reprezentant al SC Locativa SA nu a avut, nu are și nu va avea acces pe perioada derulării contractului de comodat încheiat cu Tribunalul Botoșani în spațiul de la Incubatorul de Afaceri în care au fost depozitate materiale și documente rezultate din procesul electoral de duminică, 27 septembrie.

Îl somăm ferm pe domnul Cosmin Andrei, ca și pe orice altă persoană implicată în alegerile locale să înceteze să propage informații total incorecte, profund deformate în spațiul public cu referire la SC Locativa SA. Nu permitem ca jocurile de imagine ale candidaților partidelor politice să afecteze societatea noastră și să proiecteze orice umbră de îndoială cu privire la corectitudinea SC Locativa SA sau a vreunui angajat al societății.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
67

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
76

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
156

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...