Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani a trecut în corpul ofiţerilor

Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani a trecut în corpul ofiţerilor

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a trecut, de vineri, în corpul ofiţerilor ca urmare a promovării concursului organizat la nivelul instituţiei.

Col. Cristian Amarandei, şeful ISU Botoşani, a dat citire ordinului semnat de ministrul Afacerilor Interne prin care plt. adj. Dorina Lupu a trecut în corpul ofiţerilor cu gradul militar de sublocotenent.

“Îi urăm mult succes, rămâne în aceeaşi structură organică a Inspectoratului. Va desfăşura aproximativ aceleaşi activităţi numai că dintr-o altă perspectivă, de creaţie, de dezvoltare instituţională, de abordare a modului în care vrem noi să fim văzuţi pe termen mediu şi lung”, a transmis col. Cristian Amarandei.

Sublocotenentul Dorina Lupu a fost felicitat şi de prefectul judeţului pentru pasul important făcut în cariera profesională.

“Vreau să o felicit pe doamna Dorina Lupu pentru faptul că a intrat în coprul ofiţerilor. Apreciez faptul că îşi merită locul pentru faptul că a dovedit de fiecare dată profesionalism atunci când Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost implicat”, a spus Dan Şlincu.

La începutul lunii decembrie, alţi şase angajaţi ai ISU Botoşani au devenit ofiţeri: Versavia- Nicoleta Ciobanu a avansat de la gradul de plutonier la cel de căpitan, în timp ce Irina Ciripan, Irina- Anca Rumega şi Daniel- Bogdan Cîrligeanu au avansat de la gradul de plutonier major la cel de sublocotenent. Tot la gradul de sublocotenent au avansat şi plutonierii adjutanţi Viorel- Vasile Tanasan, de la ISU Suceava, şi Adrian –Gabriel Loluţă.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta