Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani a trecut în corpul ofiţerilor

Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani a trecut în corpul ofiţerilor

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a trecut, de vineri, în corpul ofiţerilor ca urmare a promovării concursului organizat la nivelul instituţiei.

Col. Cristian Amarandei, şeful ISU Botoşani, a dat citire ordinului semnat de ministrul Afacerilor Interne prin care plt. adj. Dorina Lupu a trecut în corpul ofiţerilor cu gradul militar de sublocotenent.

“Îi urăm mult succes, rămâne în aceeaşi structură organică a Inspectoratului. Va desfăşura aproximativ aceleaşi activităţi numai că dintr-o altă perspectivă, de creaţie, de dezvoltare instituţională, de abordare a modului în care vrem noi să fim văzuţi pe termen mediu şi lung”, a transmis col. Cristian Amarandei.

Sublocotenentul Dorina Lupu a fost felicitat şi de prefectul judeţului pentru pasul important făcut în cariera profesională.

“Vreau să o felicit pe doamna Dorina Lupu pentru faptul că a intrat în coprul ofiţerilor. Apreciez faptul că îşi merită locul pentru faptul că a dovedit de fiecare dată profesionalism atunci când Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost implicat”, a spus Dan Şlincu.

La începutul lunii decembrie, alţi şase angajaţi ai ISU Botoşani au devenit ofiţeri: Versavia- Nicoleta Ciobanu a avansat de la gradul de plutonier la cel de căpitan, în timp ce Irina Ciripan, Irina- Anca Rumega şi Daniel- Bogdan Cîrligeanu au avansat de la gradul de plutonier major la cel de sublocotenent. Tot la gradul de sublocotenent au avansat şi plutonierii adjutanţi Viorel- Vasile Tanasan, de la ISU Suceava, şi Adrian –Gabriel Loluţă.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Consiliul Judeţean a făcut public proiectul de buget, pe 2018. Ce sume vor fi alocate!

Luni, 22 Ianuarie 2018
365

Consiliul Judeţean Botoşani a făcut public proiectul de buget pentru anul 2018, care urmează a fi aprobat de aleşii judeţeni după perioada de dezbatere publică.Potrivit documentului, venit...

Zeci de dispoziţii emise de un primar din judeţul Botoşani, nelegale!

Luni, 22 Ianuarie 2018
2986

Situaţia s-a înregistrat la Primăria comunei Prăjeni, unde primarul Alexandru Răileanu a emis 36 de dispoziţii care nu respectau criteriile de legalitate. Dispoziţiile priveau calculu...

Lucrări de consolidare pe două drumuri judeţene, cu bani de la CNI

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1001

Consiliul Judeţean Botoşani va primi anul acesta bani de la Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru lucrări de consolidare pe două drumuri judeţene unde sunt probleme din cauza alunecăr...