Primarul din Dângeni, implicat într-un cumplit accident! A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare! FOTO

Primarul din Dângeni, implicat într-un cumplit accident! A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare! FOTO
Un grav accident de circulaţie, în care a fost implicat primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, s-a produs miercuri după-amiază pe drumul naţional Botoşani-Săveni, la intersecţia cu drumul judeţean Costeşti-Roşiori.

Cătălin Rotundu se deplasa într-un autoturism Volkswagen Passat dinspre Săveni către Botoşani, fiind pasager pe scaunul din dreapta faţă. Maşina era condusă de un angajat al Primăriei Dângeni, Petrică Viţelariu.

La intersecţia cu drumul judeţean, şoferul unui autoturism Opel Vectra, care circula dinspre Costeşti către Roşiori, a pătruns fără să se asigure, intrând violent în VW Passat. În urma impactului puternic, primarul din Dângeni a rămas captiv între fiarele maşinii, acesta fiind scos de pompierii de la Descarcerare şi preluat de echipajul de la Ambulanţă.

La spital a fost transportat şi şoferul care conducea maşina în care se afla Cătălin Rotundu.

Poliţiştii de la Criminalistică au ajuns la faţa locului şi au declanşat o anchetă, cele două autoturisme fiind avariate aproape în totalitate.

Martorii care locuiesc în apropiere de locul unde s-a produs accidentul spun că au auzit o bufnitură foarte puternică, iar când au ajuns la faţa locului, din maşina în care se afla primarul se auzeau gemete.

Primarul  a fost cel mai grav rănit, el suferind multiple traumatisme, fiind transportat la Unitatea de Primire urgenţe pentru îngrijiri şi investigaţii.


Şoferul de pe autoturismul Opel, care, potrivit poliţiştilor, se face vinovat de producerea acestui accident, este Lucian Agavriloaie, arbitru de fotbal.

Acesta se îndrepta cu alţi doi arbitri la un meci de Liga a IV-a ce urma sa aiba loc la Trusesti, intre echipa gazda si Bucovina Rogojesti.

Iniţial, Agavriloaie a refuzat transportul la spital, dar a fost şi el preluat de o ambulanţă, având răni la nivelul capului şi fiind în stare de şoc. El a povestit că nu a văzut semnul STOP întrucât era atent la o discuţie cu un pasager din maşină.

"Din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Şoferul autoturismului Opel Vectra nu a acordat prioritate autoturismului VW care circula regulamentar", a declarat Eduard Iacob, din cadrul Poliţiei Rutiere.

Acesta recomandă şoferilor să fie prudenţi când circulă pe acest drum, întrucât în respectiva intersecţie s-au produs până acum numeroase accidente, unele foarte grave, principalul motiv fiind neacordarea de prioritate a celor care vin de pe drumul secundar.















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
13

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
65

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24
188

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...