GHINION TERIBIL! Arbitrii implicati in accidentul de la Rosiori au ajuns acolo pentru ca au gresit drumul!

GHINION TERIBIL! Arbitrii implicati in accidentul de la Rosiori au ajuns acolo pentru ca au gresit drumul!
Brigada de arbitri formata din centralul Lucian Agavriloaie si asistentii Bogdan Pintilii si Petru Bejenaru, implicati in accidentul rutier ce a avut loc miercuri dupa-amiaza la Rosiori, in care a fost ranit grav primarul comunei Dangeni, Catalin Rotundu, a ajuns in acea intersectie dupa ce a gresit drumul spre Trusesti.

Potrivit presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal Botosani, Bogdan Zanfirescu, arbitrii, care sunt din Dorohoi si care trebuiau sa ajunga la Trusesti, au gresit drumul la intersectia dintre strada Uzinei si Calea Nationala, facand stanga spre Roma.

"Ei veneau de la Dorohoi, iar intersectie la E-on acolo, au vazut un indicator cu stanga spre Stefanesti, indicator care era de fapt pentru camioane. La sediul ISU Botosani au facut stanga spre Roma, iar cand au ajuns la Costesti au intrebat de cineva cum sa ajunga la Trusesti si asa au ajuns in acea intersectie de la Rosiori. Am discutat cu arbitrii imediat dupa accident si erau speriati. Mi-au spus ca nu prea s-a vazut indicatorul acolo ca este un deal. Nici nu cunosteau drumul Imi pare rau pentru ce s-a intamplat. E bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav. Asistentii au ajuns la acasa la Dorohoi, iar Lucian (n.r. Agavriloaie) a ramas internat", ne-a declarat Bogdan Zanfirescu.

Pentru a nu amana meciul dintre Sportivul Trusesti si Bucovina Rogojesti, presedintele AJF Botosani a trebuit sa improvizeze, meciul de la Trusesti, dar si cel de la Albesti, care incepea de la ora 18:00, au fost arbitrate de observatori.

"Meciul de la Trusesti incepea de la ora 17:00, iar cel de la Albesti la ora 18:00. Cand m-au anuntat baietii de accident au sunat la brigada de la Albesti si au lasat un asistent la Trusesti. Acel asistent, impreuna cu observatorul Cristian Noroc si cu vicepresedintele AJF Botosani, Gabriel Tanase, care era prin zona, au arbitrat acel meci. La Albesti a mers centralul Denis Cretu, alaturi de un asistent si li s-a alaturat vicepresedintele AJF Botosani, Ilie Andrici. Nu am avut ce face si trebuia sa improvizez. Nu puteam trimite echipele acasa", a adaugat presedintele AJF Botosani.

Rezultate:

Sportivul Trusesti - Bucovina Rogojesti 6-2
Avantul Albesti - Rapid Ungureni 4-1

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
269

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
329

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
754

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...