Pokerul online, un joc preferat de multi romani

Pokerul online, un joc preferat de multi romani

Era tehnologiei ne-a determinat pe multi dintre noi sa ne mutam distractiile in mediul online. Printre ele se numara si pokerul, considerat de multi un sport al mintii, in timp ce altii cred ca ramane totusi un joc de noroc, in care zeita Fortuna isi spune ultimul cuvant.

 

Dar oricum ar fi, pokerul online are multi adepti in tara noastra. Insa oare ce-l face asa special? De ce oamenii prefera sa stea in fotoliu in loc sa se uite in ochii adversarului atunci cand vor sa-i ia toate chipurile din fata? Lista este lunga, dar noi ne-am gandit sa analizam o parte dintre motive.

 

Comoditatea - Tocmai aceasta posibilitate de a sta pe fotoliu ori in pat il determina pe jucator sa se logheze in contul online si sa inceapa actiunea. De fapt, poate sa schimbe locatia, sa faca orice doreste, atata timp cat are o conexiune la internet. Turneele clasice nu-ti permit sa-ti schimbi locul de pe scaun, iar acest sedentarism duce la o provocare fizica mai mare. Si tocmai asta nu-ti doresti atunci cand te afli intr-o mana care-ti poate decide soarta intr-un turneu - vreo durere de spate.

 

Atmosfera - Poate ca unii dintre voi ar spune ca tocmai de asta duci lipsa atunci cand alegi pokerul online, lipsa atmosferei, a unei stari de spirit pozitive alaturi de alti jucatori. Insa nu mereu te trezesti intr-o companie placuta. Macar acasa poti sa ramai concentrat la joc fara sa te umpli de energie negativa.

 

Timpul - “Timpul inseamna bani” este o zicala care se potriveste atat de bine in 2019, unde nici 24 de ore nu ne mai ajung sa facem tot ceea ce ne dorim. Sau ceea ce avem nevoie. Asa ca nu e de mirare ca jucatorii de poker prefera sa stea la mai multe mese de joc deodata. O pot face pe poker online 888, de exemplu, beneficiind de o camera de joc profesionista din toate punctele de vedere. Astfel, se pot inscrie la mai multe evenimente in acelasi timp, scurtand din sesiuni si acordandu-si timp si pentru alte activitati.

 

Bonusurile - Suplimentarea fondurilor este un element ce nu poate fi ignorat de jucatorii de poker online. Unele camere de joc ofera si programe de fidelizare pentru a fi sigure ca userii se bucura de cea mai buna experienta si nu vor fi tentati sa se mute pe alta platforma.

 

Emotivitatea - Poti sa ai cel mai bun “poker face”, dar daca mana incepe sa-ti tremure atunci cand dispui de o mana buna, adversarul s-ar putea sa te citeasca foarte usor. Si sunt multe alte semne care tradeaza taria unei maini la masa de joc. De aceea, din fata monitorului, un “bluff” este mult mai lejer de executat. Poti sa tremuri din toate incheieturile in timp ce apesi butonul de “all-in”, insa adversarul n-are cum sa-si dea seama de acest aspect.

 

In plus, daca abia ce te-ai apucat sa inveti poker, jocul online iti ofera si posibilitatea de a experimenta pe “play money”, cu jetoane fictive. Astfel, vei beneficia de ocazia de-a invinge alti jucatori umani, insa fara a risca vreun ban. Sfatul nostru este ca doar dupa ce te vei familariza cu regulile sa incepi sa investesti din propriul buzunar.

 

Si fiind sezon estival, multe competitii de poker sunt acum la malul marii. Iar tu poti obtine bilete cu “discount” la diferite turnee de calificare online. Asta in cazul in care vrei sa-ti testezi aptitudinile. Incepi in mediul online, unde jocul este mult mai rapid si bazat pe procentaje, si poti ajunge sa te privesti in ochi cu unii dintre cei mai buni jucatori de poker. Premiile sunt, de obicei, colosale, asa ca apuca-te imediat sa iei lectii de poker si familiarizeaza-te cu termenii.

 

Chit ca pokerul online parca si-a mai oprit din ascensiune in ultimii ani, odata cu implementarea unor reguli tot mai stricte de catre ONJN, romanii au acest joc la “suflet”, iar povestile de succes ale conationalilor pe platformele online de poker vor mentine vie aceasta “flacara”. Si pe buna dreptate, deoarece pokerul ramane, ce-i drept, un joc de noroc, insa unul care-ti pune la incercare calitatile cognitive si te stimuleaza sa te dezvolti in continuu.

(P).