(P) Verde pentru Alfa Park Residence - primul cartier autonom din Botoșani

(P) Verde pentru Alfa Park Residence - primul cartier autonom din Botoșani

Start cu succes  și cu răsplata ideilor viitorilor clienți pentru proiectul rezidențial Alfa Park Residence

Serviciul Urbanism al Primăriei Municipiului Botoșani a eliberat certificatul de urbanism pentru etapa 1 de dezvoltare a celui mai nou proiect al grupului de firme Electroalfa și primul cartier autonom din Botoșani - Alfa Park Residence.

Reamintim, că ambițiosul proiect va îmbina confortul cu natura pe toată suprafața de peste 12 hectare, situată în zona actualului cartier Alfa Land din sudul municipiului Botoșani, cuprinzând 848 apartamente, 46 case, 864 locuri de parcare și toate facilitățile de care are nevoie un cartier bine structurat.

Plecând de la ideea de a trăi înconjurat de natură, spațiile de locuit vor fi dezvoltate în jurul centrului de interes cu parcuri și zone de agrement, încurajând astfel un stil de viață sănătos.

Dezvoltarea noului ansamblu se va realiza progresiv, începând cu prima etapă ce va include Zona 1 și Zona 2, urmând ca, la finalizarea edificării întregului cartier, acesta să fie structurat pe 10 zone rezidențiale:

Zona 1 – 0,9 Ha: 12 locuințe tip duplex, 14 locuințe înșiruite

Zona 2 – 1,4 Ha: 4 blocuri, 136 apartamente

Zona 3 – 0,9 Ha: 3 blocuri, 124 apartamente

Zona 4 – 1,2 Ha: 5 blocuri, 212 apartamente

Zona 5 – 1,6 Ha: 5 blocuri, 204 apartamente

Zona 6 – 1,4 Ha: 5 blocuri, 172 apartamente

Zona 7 – 0,6 Ha: 4 locuințe tip duplex, 11 locuințe individuale

Zona 8 – 0,5 Ha: 5 locuințe individuale, 2 clădiri socio-economice

Zona 9 – 2,4 Ha: Gradină publică, Săli sportive

Zona 10 – 2,4 Ha: Amfiteatru, Lac cu ponton


 

”Răsplătim contribuția viitorilor noștri clienți la realizarea căminului pe care și-l doresc!”

”Obținându-se certificatul de urbanism pentru prima etapă de realizare a ansamblului, cei care sunt interesați să își achiziționeze un apartament sau o casă în Alfa Park Residence, pot veni cu sugestiile proprii, recomandări ce vor fi analizate in vederea implementării, contribuind astfel la realizarea căminului pe care și-l doresc.

Astfel, vor fi răsplătiți pentru aceasta contribuție cu: un discount de 5% la prețul de achiziție, în condițiile plații eșalonate pe stadii, iar în cazul plații integrale, vor avea avantajul unei reduceri de 10% din prețul locuinței dorite, la contractarea în perioada de proiectare.”

 

ALFA PARK Residence - Sănătate - Confort – Natură!

Calitate și siguranță cu materiale durabile și soluții moderne – galerie apartamente și case Alfa Park Residence.

 

Pentru mai multe informații despre proiect accesați pagina:  www.alfapark.ro

sau la tel.: 0732 374 934, e-mail: contact@alfapark.ro

(P).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(P) Nouă motive pentru care să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Vineri, 15 Ianuarie 2021
417

Având în vedere multitudinea aspectelor care pot sta la baza unei astfel de decizii, prezentăm un rezumat al principalelor 9 MOTIVE pentru care să te muți într-un apartament nou, ...

(P) De Ziua Culturii Naționale, copiii și tinerii din Botoșani, România și Bălți, Republica Moldova vor extinde graniţele manifestărilor dedicate Poetului național și universal, Mihai Eminescu!

Vineri, 15 Ianuarie 2021
349

„Toţi suntem contemporanii lui Mihai Eminescu, pentru că El este etern.” Acesta a fost mesajul transmis de toţi cei care au participat la evenimentele organizate în municipii...

Comunicat Primăria comunei Mihai Eminescu - obligațiile fiscale

Marţi, 12 Ianuarie 2021
293

Pentru continuarea proiectelor aflate în derulare precum și pentru inițierea noilor proiecte, este necesar că toți contribuabilii comunei să achite obligațiile fiscale restante precum și ...