(P) Apartamente noi ce asigură facilitatea de recompartimentare fără a afecta structura de rezistenţă

(P) Apartamente noi ce asigură facilitatea de recompartimentare fără a afecta structura de rezistenţă

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence din zona Gh. Avramescu, str. Str. Împărat Traian nr. 34

Ne este cunoscută practica, tot mai răspândită printre cei care locuiesc la bloc, ca pentru un confort sporit, să se redimensioneze spațiile, să se realizeze ”modernizări” ale propriilor apartamente, afectând structura de rezistență a clădirii, în detrimentul siguranței tuturor locuitorilor blocului respectiv.

Cunoaștem, de asemenea, că, în contextul legislației mult mai restrictive și a normativelor tehnice actuale mult peste cele utilizate în proiectarea blocurilor vechi, se poate asigura un confort sporit specificat de către beneficiar încă din stadiul construcţiei unui bloc nou, în vederea unor recompartimentări ulterioare, fără a afecta structura de rezistenţă.

La proiectul din zona G-ral Gh. Avramescu, str. Împărat Traian nr. 34 - detalii despre proiect și preturi aici - lucrările sunt în graficul propus. Fiind în faza de finală de execuție a finisajelor exterioare, continuăm și lucrările de instalații, premergătoare amenajărilor și dotărilor interioare. Pentru un nivel superior de confort se montează sifoane în pardoseală cu clapetă anti-miros, precum și sisteme de încălzire în pardoseală la apartamentele de la parter, sisteme ce vor putea fi controlate prin aplicația dedicată SMART Home UNIQUE Residence.

Punem la dispoziție o gamă variată și completă a posibilităților de personalizare, de dotare / echipare a apartamentelor - la pachet cu un manual de utilizare SMART Home al apartamentului UNIQUE Residence - ceea ce este absolut normal în condițiile în care fiecare client este unic, are propriile valori de a locui, de a trăi, și, numai astfel vom implementa cu adevărat conceptul Made To Measure Apartment.

Desigur, în toate proiectele UNIQUE Residence, asigurăm tuturor clienții noștri posibilitatea de a lua în calcul modificările locuinţei fără a afecta structura de rezistenţă, încă din fazele iniţiale de proiectare (în cadrul execuţiei), facilitate prin care le oferim flexibilitatea de realiza recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite.

ALEGE să fii arhitectul propriului tău apartament!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:

(P).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(P) Leon Gourmet Bakery

astăzi, 15:50
262

Încă te întrebi unde poți servi cei mai buni burgeri din oraș? Te-ai săturat de tot felul de încercări eșuate în ceea ce privește un burger de calitate?Leon Gourmet ...

(P) Verde pentru Alfa Park Residence - primul cartier autonom din Botoșani

astăzi, 15:00
268

Start cu succes  și cu răsplata ideilor viitorilor clienți pentru proiectul rezidențial Alfa Park ResidenceServiciul Urbanism al Primăriei Municipiului Botoșani a eliberat certificatul ...

(P) Anunt angajare Ecomed

Luni, 3 August 2020
480

Esti biolog/biochimist/chimist medical, membru OBBCSSR cu aviz de libera practica valabil, ai cunostinte in utilizarea calculatorului, esti disponibil la un program de lucru flexibil si vrei sa faci p...