(P) Apartamente noi ce asigură facilitatea de recompartimentare fără a afecta structura de rezistenţă

(P) Apartamente noi ce asigură facilitatea de recompartimentare fără a afecta structura de rezistenţă

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence din zona Gh. Avramescu, str. Str. Împărat Traian nr. 34

Ne este cunoscută practica, tot mai răspândită printre cei care locuiesc la bloc, ca pentru un confort sporit, să se redimensioneze spațiile, să se realizeze ”modernizări” ale propriilor apartamente, afectând structura de rezistență a clădirii, în detrimentul siguranței tuturor locuitorilor blocului respectiv.

Cunoaștem, de asemenea, că, în contextul legislației mult mai restrictive și a normativelor tehnice actuale mult peste cele utilizate în proiectarea blocurilor vechi, se poate asigura un confort sporit specificat de către beneficiar încă din stadiul construcţiei unui bloc nou, în vederea unor recompartimentări ulterioare, fără a afecta structura de rezistenţă.

La proiectul din zona G-ral Gh. Avramescu, str. Împărat Traian nr. 34 - detalii despre proiect și preturi aici - lucrările sunt în graficul propus. Fiind în faza de finală de execuție a finisajelor exterioare, continuăm și lucrările de instalații, premergătoare amenajărilor și dotărilor interioare. Pentru un nivel superior de confort se montează sifoane în pardoseală cu clapetă anti-miros, precum și sisteme de încălzire în pardoseală la apartamentele de la parter, sisteme ce vor putea fi controlate prin aplicația dedicată SMART Home UNIQUE Residence.

Punem la dispoziție o gamă variată și completă a posibilităților de personalizare, de dotare / echipare a apartamentelor - la pachet cu un manual de utilizare SMART Home al apartamentului UNIQUE Residence - ceea ce este absolut normal în condițiile în care fiecare client este unic, are propriile valori de a locui, de a trăi, și, numai astfel vom implementa cu adevărat conceptul Made To Measure Apartment.

Desigur, în toate proiectele UNIQUE Residence, asigurăm tuturor clienții noștri posibilitatea de a lua în calcul modificările locuinţei fără a afecta structura de rezistenţă, încă din fazele iniţiale de proiectare (în cadrul execuţiei), facilitate prin care le oferim flexibilitatea de realiza recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite.

ALEGE să fii arhitectul propriului tău apartament!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:

(P).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Anunț de lansare proiect

Joi, 22 Octombrie 2020
566

 “MODERNIZAREA S.C. LUGABRINI S.R.L. PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE SPECIFICE,ÎN MUNICIPIUL BOTOȘANI, JUDEȚUL BOTOȘANI”  Societatea comercială L...

(P) Pentru ce să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Sâmbătă, 17 Octombrie 2020
551

Dotările standard de SIGURANȚĂ pe care ni le pot oferi un apartament nou - unul din multitudinea motivelor pentru care merita sa faci o astfel de mutareCâți dintre noi nu și-au dorit s...

(P) Voronskaya Bio, singură vodka bio produsă în România

Luni, 12 Octombrie 2020
1051

„După cum știți compania PRODALCOM a luat decizia de a produce alcool BIO - http://voronskaya.ro/portfolio-item/alcool-etilic-certificat-bio/ , după această decizie am h...