O parte dintre oficialitățile municipiului, neinvitate la întâmpinarea Sfintelor Moaște

O parte dintre oficialitățile municipiului, neinvitate la întâmpinarea Sfintelor Moaște

Procesiunea de aducere a raclei cu moaștele Sfintei Cuvioasa Parascheva în Botoșani a fost întâmpinată numai de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, celelalte oficialități nefiind înștiiințate de acest eveniment, susțin cei doi viceprimari ai municipiului Botoșani.   

Cosmin Andrei și Marian Murariu, cei doi viceprimari ai municipiului Botoșani, susțin că nu au fost înștiințați despre acest fapt, nefiind invitați la întâmpinarea raclei în momentul în care a trecut prin fața Primăriei.

“Nu am știut că moaștele vor trece pe la Primărie, nimeni nu ne-a informat, nimeni nu ne-a chemat, nimeni nu ne-a invitat. Noi am aflat din presă că au trecut moaștele și pe acolo. Nu este prima dată când se întâmplă să nu fim anunțați. Este o chestiune politică, de imagine, foarte lesne de înțeles. Așa înțeleg unii să acționeze. Dar, binențeles că știu să arate cu degetul către ceilalți când se întâmpla ceva negativ”, a decarat Marian Murariu.

La rândul său, Cosmin Andrei a afirmat că “nu m-a înștiințat nimeni deși eram prezent la Primărie în acel  intervalul orar”.