O masina distrusa si trei victime in accidentul de la Catamarasti!

O masina distrusa si trei victime in accidentul de la Catamarasti!
O femeie de 30 de ani, din Botosani, se indrepta in aceasta dupa-amiaza spre Dorohoi la volanul unui autoturism marca BMW. In masina se mai aflau mama soferitei, dar si o prietena de familie.

La un moment dat, la iesirea din Catamarasti, spre Dorohoi, botosaneanca a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se violent de un copac aflat pe partea dreapta a drumului.

Soferita a spus, imediat dupa accident, ca a fost orbita de farurile unui autoturism care venea din directie opusa. Pentru ca nu a mai resit sa controleze masina, s-a izbit violent de copac. In urma impactului, BMW-ul a fost distrus in totalitate in partea frontala.

La fata locului au ajuns doua ambulante si un echipaj de descarcerare, care a scos una dintre victimele prinse intre fiarele contorsionate ale masinii.

Cel mai grav ranita a fost pasagera din spate, in varsta de 33 de ani, care a fost diagnosticata cu un politraumatism prin accident rutier, o fractura deschisa la nivelul piciorului drept si un traumatism cranian.

Celelalte doua femei au fost si ele transportate la spital, cu leziuni la nivelul pieptului si membrelor superioare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
837

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
262

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
228

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...