O garderobă de toamnă completă

O garderobă de toamnă completă

   sursa imagine: https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-laying-on-ground-3074333/

Iubim toamna! Prin felul ei special de a ne încânta privirile cu culori calde, dovleci expuşi în vitrinele buticurilor, prin modul ei de a ne trezi simţurile în dimineţile reci prin mirosul delicios de cafea provenit de la cafenelele cochete din centrul orașului şi prin soarele cald și prietenos al amiezei.

 
Odată cu sosirea toamnei şi garderoba noastră suferă modificări. Iar pentru că vremea a fost blândă, poate că nu ai apucat până acum să faci tranziţia la garderoba pentru sezonul rece. Tocmai de aceea îţi punem la dispoziţie o listă cu piesele esenţiale pe care trebuie să le ai în vedere pentru zilele reci.

 
Cizmele peste genunchi

 
În topul accesoriilor extrem de chic, aceste cizme sunt perfecte pentru femeile care îşi doresc să obţină ţinute cu o notă sexy. Se pot purta împreună cu blugi skinny sau fuste scurte, ceea ce le face perfecte atât pentru zilele mai reci de toamnă, cât şi pentru zilele călduroase. 


Mergi la sigur şi optează pentru un model de cizme negre, care să se asorteaze cu majoritatea articolelor  vestimentare pe care le ai deja în garderobă, sau adaugă un plus de glam ţinutei prin alegerea unor cizme peste genunchi într-o nuanţă seducătoare de roşu sau vişiniu.


Paltonul elegant


Pe piaţă se găsesc o mulţime de modele de paltoane dama elegante, însă întotdeauna alege ce se potriveşte de minune cu stilul tău vestimentar, nu neapărat ceea ce este la modă. Poţi merge pe varianta clasică şi miza pe un palton negru, gri sau bej, sau poţi adăuga puţină culoare ţinutelor de sezon prin alegerea unui palton verde, oranj sau roşu – astfel te vei încadra de minune în peisajul de poveste al toamnei.

 
Geaca groasă

 
O geacă parka groasă sau una matlasată este piesa cheie a ţinutelor pentru zilele reci. Sfatul nostru este să optezi pentru o geaca iarna dama, pe care o vei putea purta cu încredere și în sezonul următor. La fel, alege modele colorate care să te pună în evidenţă şi cu ajutorul cărora să obţii nişte ţinute demne de admirat.

 
Pantalonii din velur

 
La modă şi acum 20 de ani, pantalonii din velur încă îşi menţin supremaţia şi sunt perfecţi pentru zilele reci de toamnă. Alege un model evazat dacă eşti adepta unui stil vestimentar boho, sau unul skinny dacă iubeşti ţinutele moderne. În ceea ce priveşte gama de culori, nouă ne place foarte mult cum arată pantalonii din velur în nuanţe de verde închis, nude, prună sau cappuccino.

 
Care dintre piesele enumerate mai sus ţi se pare must-have pentru sezonul rece?