Nastase isi da demisia doar daca i-o ia Basescu inainte

Nastase isi da demisia doar daca i-o ia Basescu inainte
"Dupa ce Traian Basescu o sa isi dea demisia pentru ca se ascunde in spatele imunitatii si lucrurile spalate de domnul Morar vor iesi la suprafata, atunci o sa imi dau demisia. Daca colegii mei nu ma vor lasa sa fiu trimis in judecata, o sa fiu disperat", sunt declaratiile ironice si atacul lansat luni asupra sefului de stat de catre Adrian Nastase.

In acelasi timp, liderul PSD a precizat ca nu are de gand sa isi prezinte demisia avand in vedere ca in urma cu cateva luni oamenii din Mizil l-au reales sa fie deputat si nu vrea sa le dezamageasca asteptarile.

"Dupa ce o sa se intample toate cele mentionate mai sus atunci sa veniti sa ma intrebati inca o data daca imi dau demisia", le-a spus acesta jurnalistilor. In ceea ce priveste framantarile din interiorul partidului, deputatul PSD sustine ca social-democratii nu stiu pe cine sa atace.

"Miron Mitrea este un foarte bun tactician si el stie ca pentru a ramane in joc trebuie sa ataci. La inceput pe Geoana si acum la nivelul lui Hrebenciuc. Bineinteles ca nu face bine pentru partid, dar el incearca sa se repozitioneze", a precizat acesta.

Nastase spune ca aceste scandaluri au loc pentru ca nu s-au hotarat pe cine trebuie sa atace din cauza unei "cete" politice.

"Eu am mai putin presiune pentru ca am mai fost presedintele partidului. Nu este vorba de un sef al partidului, ci de o echipa care sa conduca inteligent partidul. Cu totii suntem membri in PSD, avem oficial anumite pozitii, dar avem un fel de influenta informala. Insa lucrurile acestea se verifica in ocaziile oficiale ale partidului. Problema principala este guvernarea si in functie de cum vom guverna putem sa avem o linie sau alta de strategie de functionare. Lucrurile sunt destul de neclare si exista o anumita confuzie, neclaritate, a actiunii politice. Trebuie sa ne clarificam ca sa decidem pe cine atacam si asta nu este clar in acest moment", a mai declarat liderul PSD.

sursa: ziare

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
40

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
40

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
103

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...