Moarte cumplită pentru un bărbat din comuna Unţeni. A fost târât sute de metri de propiul cal

Un bărbat a avut parte de o moarte cumplită, după ce a fost târât de propriul cal. 

Moarte cumplită pentru un bărbat din comuna Unţeni. A fost târât sute de metri de propiul cal

Bărbatul, de 78 de ani, din localitatea Mănăstireni, comuna Unţeni, a mers pe câmp cu căruţa.  La un moment dat, acesta s-a apropiat de calul care era deshămat de la căruţă, iar piciorul stâng i s-a suprapus peste funia care era încă ataşată de cabalină. La un moment dat, animalul s-a speriat de un zgomot şi pur şi simplu a luat-o la galop pe câmp, însă funia ataşată de el i-a prins şi piciorul bătrânului.

Acesta a fost târât pe pământul accidentat preţ de câteva zeci de metri, când animalul a putut fi din nou oprit de oamenii care au asistat îngroziţi la întreaga scenă. Bărbatul, care a spus că a fost şi lovit cu copitele, încă era conştient, deşi în stare foarte gravă.

Speriaţi, oamenii l-au eliberat şi au apelat serviciul 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj cu asistent al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, după care şi unul cu medic, la întâmpinare. Bătrânul a ajuns în Urgenţe în stare critică, acesta fiind dus direct în sala de operaţii.

„Pacientul a sosit în serviciul nostru în stare critică. Prezenta multiple traumatisme severe la membrul superior drept şi cel inferior stâng, tensiune scăzută şi un nivel scăzt al saturaţiei de oxigen în sânge. A fost internat pe secţia de reanimare şi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD. Medicii chirurgi au descoperit că acesta suferise leziuni grave la nivelul mai multor organe interne, splina şi ficatul fiind extrem de afectate. După operaţie, acesta a fost internat pe secţia de terapie intensivă, însă din păcate, peste câteva ore a fost înregistrat decesul. Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei, care a deschis un dosar pentru moarte suspectă.

 

Spune-ne opinia ta