Mirel Manea și renumita sa orchestră își lansează primul videoclip oficial, realizat pe 3 continente

Mirel Manea și renumita sa orchestră își lansează primul videoclip oficial, realizat pe 3 continente

 Mirel Manea Orchestra  

"Am venit cu o idee nouă, în ceea ce priveste abordarea unui videoclip pe piața românească, ne-am propus pentru acest clip un concept cu totul nou, o poveste specială, construită de mine și artiștii mei, împreună cu două echipe de producție, pe scenele a trei continente, Asia, Europa și Africa. 

Suntem niște visători și ne place la nebunie asta, artiștii mei au personalități pe cât de diferite, pe atât de complementare iar datorită acestor energii artiștii au putere, feeling și grație artistică. 

Clipul este regizat de V.Onel Films și a iesit mai bine decât ne-am imaginat. Imaginea este super fresh iar scenariul gândit de Videographer Vasea Onel Marcu împreună cu Fondante Media și Laser-EFX valorifică perfect ideea clipului.

 Acest clip dezvăluie faptul că eu împreună cu artiștii mei suntem cu inima și sufletul mereu pe scenă, dedicați și dăruiti pentru totdeauna muzicii. 

Este un clip care sper din tot sufletul să fie primit de cei care ne iubesc, așa cum a fost menit să fie: mă voi defini ca artist, ca persoană, numai prin ajutorul pe care-l dau prin sunet tuturor oamenilor care au nevoie de iubire şi bucurie. 

Sunt un om care şi-a sacrificat micile sau marile bucurii, copilăria, adolescenţa sau maturitatea pentru scopuri mai puţin la modă în zilele noastre si care şi-a dedicat viaţa unui instrument mai puţin cunoscut sau recunoscut - trompeta", a dezvăluit pentru Știri Botoșani artistul Mirel Manea.