Ministrul Agriculturii și-a trimis Corpul de control la Botoșani! Ce s-a verificat!

Corpul de control al Ministrului Agriculturii a fost săptămâna trecută la Botoșani și a făcut o serie de verificări la una dintre instituțiile agricole cu probleme.

Ministrul Agriculturii și-a trimis Corpul de control la Botoșani! Ce s-a verificat!

Este vorba de Casa Agronomului Botoșani. Verificările dispuse de Ministrul Agriculturii vin la scurt timp după ce fostul director al acestei instituții, Antoanela Gianina Huială, a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru abuz în seriviciu.

"Săptămâna trecută au fost cei de la Corpul de control al Ministrului Agriculturii și au verificat activitatea fostei Case a Agronomului Botoșani. Au fost și în teren și au făcut niște verificări. Casa Agronomului nu mai are în momentul de față niciun angajat. Știu că este și un proces pe rol. Posibil ca acest control să vizeze activitatea din 2011, din acea perioadă", a precizat Cristian Delibaș, directorul Direcției pentru Agricultură Botoșani.

Casa Agronomului nu mai desfășoară niciun fel de activitate din anul 2013. Neregulile la această instituție au fost descoperite în anul 2011, în urma unui control dispus de prefectul de la acea vreme, care a fost urmat de un control al Ministerului Agriculturii. 

Citește mai multe despre neregulile de la Casa Agronomului: Afaceri necurate într-o instituţie agricolă ajunse pe masa judecătorilor

 

 

Spune-ne opinia ta