Mesajul primarului Cosmin Andrei, transmis botoșănenilor la cumpăna dintre ani „Vă invit să privim cu optimism și încredere spre viitor”

Mesajul primarului Cosmin Andrei, transmis botoșănenilor la cumpăna dintre ani „Vă invit să privim cu optimism și încredere spre viitor”

În ajunul Anului Nou, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a transmis un mesaj tuturor botoșănenilor care se pregătesc să întâmpine noul an.

Cosmin Andrei îndeamnă cetățenii să fie solidari și să privească, cu optimism, spre viitor.

Acest an ne-a adus momente dificile dar și multe învățături. În acest an, am învățat, în primul rând, să fim solidari, chiar și de la distanță și să apreciem normalitatea, cursul firesc al zilelor cu care eram obișnuiți!

Să sperăm împreună că în acest an ce vine ne vom putea recâștiga zilele obișnuite! Vă invit să privim cu optimism și încredere spre viitor, spre un nou început!

Dragii mei, vă doresc ca 2021 să vă aducă multe realizări, bucurii și multă sănătate!

LA MULȚI ANI!!

Primar Cosmin Ionuț Andrei!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Manifestările dedicate Zilei Culturii Naționale s-au încheiat în această seară la Muzeul județean Botoșani

Vineri, 15 Ianuarie 2021
498

Manifestările dedicate Zilei Culturii Naționale s-au încheiat în această seară la Muzeul județean Botoșani, cu o serie de proiecții dedicate poetului Mihai Eminescu.La ora1...

Preotul paroh Ioan Alupoaie a învins în lupta cu Covid-19. În cel mai scurt timp va reveni alături de enoriași

Vineri, 15 Ianuarie 2021
1490

Preotul Ioan Alupoaie, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din Parcul Tineretului, a trecut prin momente dificile, fiind confirmat luna trecută cu noul coronavirus. Starea preotului botoșănean a...

Te-Deum pentru marele poet național, la Biserica Uspenia (FOTO)

Vineri, 15 Ianuarie 2021
537

Cu prilejul împlinirii a 171 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, la Biserica Uspenia, locul unde a fost botezat poetul, a fost oficiată vineri o slujbă de Te-Deum, de către trei preoț...