Mașinile din Bulgaria și Polonia, verificate la sânge la RAR Botoșani!

Mașinile din Bulgaria și Polonia, verificate la sânge la RAR Botoșani!

Autoturismele înmatriculate în Bulgaria și Polonia și care vor ajunge la Registrul Auto Român (RAR) din Botoșani vor fi verificate minuțios.

În cadrul ședinței Comisiei de sistematizare a circulației ce a avut loc, vineri, la Instituția Prefectului, directorul RAR, Remus Dulgheru a precizat că se va acorda o foarte mare atenție mașinilor care au fost înmatriculate în cele două țări iar verificările vor fi fi atent făcute pentru a nu fi lăsate să circule pe drumuri vehicule care pun în pericol siguranța.

Se pare că o cauză a producerii unor accidente pe drumurile din județul Botoșani a fost chiar starea tehnică a unor autoturisme înmatirculate în cele două țări.

"Toate mașinile din Bulgaria și Polonia, în primul rând, care vor fi verificate foarte atent, pentru că acolo e problema. Am înțeles că unele accidente ar putea proveni și pentru că sunt solicitate de mult timp pe drumurile noastre, pentru că fac ITP-uri la noi. Vor fi foarte bine verificate și vă asigurăm că nu vor fi un pericol pe drumurile noastre", a cdeclarat Daniel Remus Dulgheru, directorul RAR Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta