Maşina unui botoşănean, boţită într-un accident cauzat de un sucevean băut şi fără permis

Un botoşănean aflat în trafic în judeţul Suceava a avut ghinionul de a deveni păgubit în urma unui eveniment rutier cauzat de un sucevean băut şi fără permis de conducere. Protagonistul a ajuns în arestul poliţiei.

Maşina unui botoşănean, boţită într-un accident cauzat de un sucevean băut şi fără permis

Potrivit poliţiştilor suceveni, vineri seară, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin Serviciului 112 despre faptul că, pe DN 17, în comuna Poiana Stampei, a avut loc o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto implicați pare sub influenţa alcoolului.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal Prăleni, ajuns în intersecția cu DN 17, un bărbat de 41 de ani din comuna Poiana Stampei nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 28 de ani din județul Botoşani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, nu au rezultat victime ci doar avarierea celor două autoturisme. Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că suceveanul avea permisul de conducere "anulat".

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânărul botoşănean și de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 41 de ani. Acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate sanitară unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de "conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat" şi "conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau altor substanţe", bărbatul de 41 de ani fiind reținut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
86

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
314

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
180

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...