Marian Godină despre șefa sa, ministrul Carmen Dan: "O doamnă extrem de timorată"

Unul dintre discursurile ministrului de Interne, Carmen Dan, l-au determinat pe cunoscutul polițist Marian Godină să ia poziție publică, pe pagina sa de Facebook, chiar dacă persoana criticată este, în fapt, chiar șefa sa. "O doamnă extrem de timorată", a caracterizat-o Marian Godină.

Marian Godină despre șefa sa, ministrul Carmen Dan: "O doamnă extrem de timorată"

   Foto: captură Antena 3

Digi 24 notează că după discursul de joi al ministrului Carmen Dan, Marian Godină a postat pe contul său de pe rețeaua de socializare:

"Îmi doresc să trăiesc clipa în care voi fi mândru că sunt condus de un ministru de Interne care îşi merită pe deplin funcția pe care o ocupă. Să îl privesc cu admirație atunci când ține un discurs, pe care să îl țină fără să îl citească, să îl văd că acceptă întrebări din partea jurnaliştilor, cărora să le răspundă ferm şi concis. Un ministru care să nu fie încuiat nici de cea mai dificilă întrebare venită din partea celui mai iscusit jurnalist. Să îmi dea încredere şi să îmi pot spune în gând emoționat: «Ăsta e un minstru de Interne adevărat, care mă reprezintă». Acum câteva minute, am vizionat declarația de presă a doamnei ministru de Interne. Am văzut o doamnă extrem de timorată, citind cu mare dificultate de pe nişte foi şi dând foarte multe detalii tehnice care nu interesau pe nimeni. Ba mai mult, a nominalizat nişte persoane publice care promovează ieşitul în stradă, dorind parcă să ne arate vinovații pentru ce se întâmplă în țară. Să accepte întrebări din partea jurnaliştilor?? Normal că a fugit imediat ce a terminat de vorbit, pardon, de citit. Cum să facă aşa ceva când nu ar fi avut răspunsurile scrise pe foaie? Mi-a fost jenă".

În replică la criticile polițistului, o persoană l-a întrebat cum s-a descurcat el la prima ieșire pe traseu și la constatarea primei intervenții. "Erai așa de bine pregătit și aveai experiența limbajului de acum?", l-a întrebat autorul unui comentariu, sugerând că și ministrului de Interne i-ar trebui acordat mai mult timp înainte. Răspunsul lui Marian Godină a venit prompt: "Când am ieșit prima dată pe traseu și am constatat prima contravenție eram agent de polițit, cu o tresă pe umăr, nu ministru de Interne".

CONTEXTUL:

Comisia pentru controlul parlamentar al SRI a anunţat că vrea să vadă schimbul de mesaje între SRI și MAI, de miercuri noapte, atunci când în rândul protestatarilor paşnici s-au "infiltrat" ultraşi, ceea ce a dus la violenţe.

Comisia de control SRI le-a cerut ofiţerilor toate datele legate de informările trimise cu privire la prezenţa huliganilor din galerii în Piaţa Victorei, miercuri seara. Parlamentarii au cerut SRI să pună la dispoziţie şi mesajele SMS pe care le-au primit un secretar de stat din Ministerul de Interne şi şeful Poliţiei României, prin care erau informaţi că spre Piaţa Victoriei se îndreaptă grupuri de ultraşi.

Ministrul de interne insistă şi spune că nu a primit avertizările SRI. În plus, Carmen Dan spune că nu ştie de cine era semnat SMS-ul pe care l-a primit secretarul de stat.

Iată ce le-a declarat jurnaliștilor:
"- Secretarul de stat a primit un SMS - pe care puteați să-l transmiteți și dvs - pentru că nu conținea decât un caracter general, nu era semnat SRI, nu era asumat de cineva, nu știu de cine era semnat, era semnat de o persoană din cadrul...
- Secretarul de stat nu a știut de la cine a primit SMS-ul?
- Nu știu dacă a știut sau nu.
- Nu a existat comunicare în minister?
- Ba da, am văzut un SMS, dar nu i l-a trimis dnul Hellvig."

Sursa info: Digi 24

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...