Margareta Nistor: „Visul meu e să merg cu tramvaiul din Botoșani”

Margareta Nistor: „Visul meu e să merg cu tramvaiul din Botoșani”

Irina Margareta Nistor a declarat, în cadrul evenimentului de învestire a lui Vlad Ivanov cu titlul de Cetățen de Onoare al municipiului Botoșani, că visul ei este acela de a călători cu tramvaiul local. 

Afirmația a venit în contextul în care criticul de film aducea un laudatio botoșăneanului, spusele având tonul unei glume.

Am înțeles, Vlad, că poți merge gratuit cu tramvaiul. Vreau să spun că visul meu e să merg cu tramvaiul din Botoșani. Un tramvai numit "dorința". La mine asta este o dorință de când am venit chiar prima dată aici, cu niște profesori de la Los Angeles, când l-am cunoscut pe domnul primar Flutur”, a precizat actrița Margareta Nistor.

Declarația a provocat râsete în sală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Simptome de campanie electorală. Un edil din Botoșani se laudă cu o stație de autobuz: „Am reușit să construim și acest adăpost”

Vineri, 28 Februarie 2020
768

În contextul campaniei pentru locale, lumea politică face ce știe ea mai bine: se laudă cu realizări, dorințe și planuri de viitor pregătite pentru comunități.Neobișnuit este, totu...

Profesor de la „Antipa” cercetat penal pentru purtare abuzivă. Avea o atitudine nepotrivită față de eleve

Joi, 27 Februarie 2020
1281

Un profesor în vârstă de 48 de ani, din cadrul Liceului Teoretic „Grigore Antipa” din municipiul Botoșani este cercetat penal, după ce, în timpul orelor de curs, ar fi...

Răzvan Rotariu, cercetat de Poliție, după ce a fost acuzat de amenințare de către un agent de securitate. „Este o mare minciună. Mi-a spus că mă face vedetă”

Miercuri, 26 Februarie 2020
1899

Deputatul social-democrat Răzvan Rotariu este plasat din nou sub auspiciile unei acuzații de amenințare și este cercetat penal, după un incident în trafic, pe numele său existând o plângere ...