Lumanari, flori si jucarii la locul unde a fost ucis copilul de 7 ani! Vezi ce mesaj i-au scris prietenii-FOTO

Lumanari, flori si jucarii la locul unde a fost ucis copilul de 7 ani! Vezi ce mesaj i-au scris prietenii-FOTO
Marcati de tragedia care s-a petrecut miercuri, cand prietenul lor de joaca, Razvan, in varsta de 7 ani, si-a gasit sfarsitul sub rotile unei masini de teren, mai multi copii din cartierul unde acesta locuia au facut un mic altar in locul in care baiatul a murit.

Acestia au aprins lumanari, au adus flori, jucarii de plus, iar pe peretele blocului a fost lipit un mesaj sfasietor semnat de mai multi copii care au vrut sa isi exprime in acest mod regretul si durerea pentru pierderea prietenului lor.

Pe foaia pe care a fost scris mesajul au fost desenati si cativa ingeri.

"Nu se poate intelege cat de grea e despartirea atunci cand o fiinta draga pleaca de langa noi. O cauti si nu o gasesti, o strigi si nu te aude. Nu te vom uita niciodata dragul nostru prieten Razvan", au scris copiii.

Va reamintim ca baiatul de 7 ani a decedat, miercuri, dupa de a fost calcat de un VW Touareg condus de Valentina Talpan, de 36 de ani.

Femeia vroia sa intre cu masina intr-o parcare de pe strada Barbu Lazareanu, iar de dupa coltul blocului i-a aparut in fata copilul pe care nu l-a mai putut evita si a trecut cu masina peste capul lui, omorandu-l pe loc.

Soferita a intrat in stare de soc si minute bune s-a baricadat in masina.











 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
282

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
48

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
410

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...