Lucrările la dispensarul din Blândești avansează pe zi ce trece

Lucrările la dispensarul din Blândești avansează pe zi ce trece

Lucrările la Dispensarul din Blândești au ajuns la un nivel foarte avansat după ce au început mai serios în primăvara acestui an.

Construirea dispensarului uman din comuna Blândești, judetul Botoșani, a fost prinsă în lista de investiții a Programului Național de Dezvoltare Locală – PNDL 2 și beneficiază de o finanțare de 1.735.193,00 lei, la care se adaugă o cofinanțare de aproximativ 200.000 lei din surse locale.

Dispensarul va avea mai multe cabinete de specialitate, respectiv de medicină generală, stomatologie, cardiologie, dar și o sală de tratamente de prima urgență.

După cum ne-a spus primarul comunei Blândești, Stelian Maxim, startul lucrărilor s-a făcut la 24.10.2019 și are durată de execuție 24 de luni.

“După cum se vede, suntem într-un stadiu destul de avansat al lucrării. Urmează turnatul centurii și a stâlpilor și fără discuție lucrarea va fi gata în timpul prins în proiect. La final, aici va lucra un medic de familie împreună cu toată echipa, vom avea și cabinetul stomatologic și o farmacie”, ne-a spus primarul comunei Blândești, Stelian Maxim.

Dispensarul din Blândești ar urma să deservească într-un final o populație de aproximativ 2000 de locuitori ai comunei.

 

Spune-ne opinia ta