Locuri de muncă vacante în județul Botoșani: Salarii de peste 2000 de lei într-o instituție de cultură!

Locuri de muncă vacante în județul Botoșani: Salarii de peste 2000 de lei într-o instituție de cultură!
O instituție de cultură din Botoșani scoate la concurs mai multe posturi, salariile variind în funcție de vechime și de experiență.

Astfel, Filarmonica Botoșani anunță concursuri pentru ocuparea posturilor de artist instrumentist: vioară debutant (1475 lei salariu), flaut debutant (1475 lei), vioară gr.prof.I (vechime minimum 5 ani, salariu de 2332 lei), violoncel gr.prof.IA (vechime minimum 8 ani, salariu de 3020 lei).

Filarmonica angajează și un economist cu o vechime de 5 ani, oferind un salariu de 1731 lei. 

Și unităție de învățământ anunță posturi vacante, precum Liceul "Alexandru cel Bun" din Botosani (laborant în învățământ, cu un salariu de 2423 lei lunar), Școala Gimnazială "Sf. Nicolae" Botoșani (4 ore pe zi, salariu de 661 lei), dar și la Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Botoșani, unde sunt scoase la concurs patru posturi de consilier școlar (profesor centre și cabinete de asistență psihopedagogică), precum și unul de profesor în învățământul profesional și de maiștri - profesor logoped (salariul este de 1842 lei).

În administrație, Consiliul Județean oferă un salariu de 3230 lei pentru un șef serviciu cu o vechime de 2 ani. 

VEZI AICI OFERTA COMPLETA DE LOCURI DE MUNCA!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
30

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
62

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
562

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...