Vezi câte burse școlare sunt propuse pentru fiecare unitate de învățământ din municipiul Botoșani!

Vezi câte burse școlare sunt propuse pentru fiecare unitate de învățământ din municipiul Botoșani!
Consilierii locali vor aproba în ședința ordinară de luna aceasta cuantumul și numărul burselor ce vor fi acordate elevilor din unitățile de învățământ din municipiul Botoșani în anul școlar 2016-2017.

Bursele se vor acorda pe întreaga perioadă a cursurilor școlare, inclusiv pe timpul pregătirii și susținerii examenului de bacalaureat, a examenului de certificare a calificării profesionale și în perioada pregătirii practice. Criteriile de acordare a burselor de performanță, de merit, de studiu și sociale se stabilesc în cadrul Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ. 

Bursa de performanță va fi în cuantum de 150 de lei, bursa de merit va fi de 120 de lei, cea de studiu va fi în valoare de 105 lei, iar bursa socială va fi în cuantum de 90 de lei. 

Potrivit proiectului de hotărâre ce va fi supus dezbaterii și aprobării în ședința de Consiliu Local de marți se propune o creștere a numărului burselor cu 240 față de anul școlar precedent.

Suma alocată pentru bursele din acest an școlar se ridică la 1,1 milioane de lei.

Vezi AICI câte burse au fost propuse pentru fiecare unitate de învățământ din municipiul Botoșani!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
20

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
115

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
26

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...