Legea junglei functioneaza si pe pasune

Legea junglei functioneaza si pe pasune
A vrut sa-si apere proprietatea si s-a ales cu o bataie sora cu moartea! Doi ciobani care au intrat cu oile pe o tarla nu au suportat criticile venite din partea proprietarului.

Marian N., de 23 de ani, din Calinesti, i-a atentionat pe cei doi, Catalin L., de 20 de ani, si Marian T., de 21 ani, din satul Dimacheni, ca pasuneaza oile pe tarlaua sa.

Imediat, ciobanii au tabarat cu pumnii si cu picioarele pe Marian N., lovindu-l puternic cu batele. Vicitma a suferit rani multiple. La scurt timp, tanarul a anuntat Politia, dupa care a ajuns la spital, in stare grava.

Acum, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare lui Marian N. pentru vindecare, cei doi ciobani vor fi trasi la raspundere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parcul de Agrement Turistic şi Sportiv „Cornişa” a câștigat marelui premiu al Galei Asociaţiei Municipiilor din România!

astăzi, 21:15
9

Parcul de Agrement Turistic şi Sportiv „Cornişa”  a câștigat marele premiu al Galei Asociaţiei Municipiilor din România, Gală care s-a jurizat astă seară.  ...

„Vise de opal” pentru botoșăneni. „Unul dintre rosturile de esenţă ale Teatrului este acela de a schimba în bine lumea”

astăzi, 19:57
37

Duminică, 15 decembrie a.c., de la ora 18:00, trupa Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani va pune în scenă piesa „Vise de opal”, la Casa Tineretului, în regia ...

Peste 800 de locuri de muncă disponibile în județ, în această săptămână

astăzi, 19:39
211

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoșani a publicat lista posturilor vacante în județ, disponibile pentru șomerii botoșăneni, în această săptămâ...