Guillaume Depardieu: In familia mea toti am invatat sa murim nobil!

Guillaume Depardieu: In familia mea toti am invatat sa murim nobil!

Guillaume Depardieu
Hot News

Decesul actorului Guillaume Depardieu, fiul lui Gerard Depardieu, survenit ieri, la o zi dupa repatrierea urgenta din Romania, continua sa socheze opinia publica din Franta, ca si pe cea din Romania, scrie Hot News.

Ziarele franceze acorda spatii ample rememorarii vietii lui Guillaume Depardieu, punctand pe sensibilitatea sa exacerbata, pe personalitatea sa impresionanta, dar si pe trecutul plin de excese cauzat si de relatia dificila cu tatal sau, Gerard Depardieu.

Actorul Guillaume Depardieu a incetat din viata pe 13 octombrie, la doar 37 de ani, in urma unei pneumonii galopante, contractate in timp ce filma in Bucuresti pentru pelicula Copilaria lui Icar.

Se pare ca nimeni nu a banuit ca starea de sanatate a actorului era atat de severa. Dupa glume, muzica, rasete, echipa care a lucrat la film s-a spart, la finele saptamanii trecute, si fiecare a plecat in alta directie, fara sa banuiasca tragedia.

Potrivit unor surse, actorul ar fi suferit si de ciroza. Spre sfarsitul filmarilor din Romania, Guillaume Depardieu a avut o intalnire cu presa, in cadrul careia a afirmat ca se gandeste constant la moarte. "In familia mea toti am invatat sa murim nobil", spunea Depardieu Jr., in urma cu cateva saptamani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
298

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
325

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
198

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...