Laboratoarele de cofetărie din Botoșani își deschid lista pentru preluarea comenzilor pascale

Laboratoarele de cofetărie din Botoșani își deschid lista pentru preluarea comenzilor pascale

 

Perioada sărbătorilor pascale se apropie, iar faptul că majoritatea laboratoarelor de cofetărie și magazinelor de panificație și-au suspendat activitatea, ca urmare a decretării stării de urgență, nu le împiedică să se pregătească în acest sens. 

Astfel, de astăzi, mai multe cofetării din Botoșani cum ar fi Cofetăria Mami sau Cofetăria J adore Choco au nunțat că, la cererea clienților, deschid lista comenzilor pentru Sfintele Sărbători Pascale.

Ridicarea comenzilor se poate face fie personal, la sediul laboratorului, în funcție de situația de la acea vreme, sau se poate opta pentru livrarea produselor la domiciliu, în condiții de maximă siguranță.

Laboratoarele vin cu oferte bogate, astfel că se vor putea comanda diferite tipuri de prăjituri, torturi dar și tradiționalul cozonac și pască specific Sfintelor Sărbători Pascale.

(Anca Savel)

 

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani în vreme de pandemie. Șapte premiere numai în ultimul an

astăzi, 12:07
79

De la începutul pandemiei, mii de angajați care lucrează în domeniul artelor spectacolului și-au folosit creativitatea pentru a încânta publicul „din sufragerie”...

Copilărie de coșmar. La numai trei ani, un băiețel dintr-o comună din Botoșani și-a găsit mama decedată în curtea casei

astăzi, 09:22
1336

Andrei și Mădălin sunt doi frați din comuna Vorniceni, județul Botoșani, cu care soarta  a fost neprielnică încă din primii ani de viață. Crescuți într-o familie modestă, ...

Surpriză muzicală pentru românii de pretutindeni. „Rapsozii Botoșanilor” va transmite virtual concertul „Țară mândră, cântec drag”

astăzi, 08:45
208

Marți, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, îndrăgita orchestră populară „Rapsozii Botoșanilor” va posta pe pagina de Facebook, începând cu ora 11:00, ...