România a înregistrat al 30-lea deces. Confirmarea infectării cu Covid a venit la două zile de la moartea pacientului

România a înregistrat al 30-lea deces. Confirmarea infectării cu Covid a venit la două zile de la moartea pacientului

Un bărbat de 74 de ani, din județul Hunedoara, a murit de coronavirus pe data de 26 martie, dar abia sâmbătă a fost confirmată această informație.

Acesta era internat în secția de Oncologie a Spitalului Județean din Deva cu neoplasm în stadiul terminal. S-au recoltat probe pentru COVID 19 în data de 26 martie, zi în care a și decedat, iar rezultatul pozitiv a venit în data de 28 martie. 

Alte 160 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în România în ultimele 24 de ore, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând la 1.452, potrivit informării oficiale a Grupului de Comunicare Strategică. Numărul deceselor confirmate până la această oră au fost confirmate 29 de decese din cauza COVID-19.

Pacienții nou confirmați cu coronavirus în România au vârsta cuprinsă între 13 și 83 de ani.

Dintre cele 1.452 de persoane confirmate pozitiv, 139 au fost declarate vindecate și externate (54 la Timișoara, 55 la București, 16 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj). Totodată, până acum 29 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj-Napoca și Neamț, au decedat.

La Terapie Intensivă, în acest moment, sunt internați 34 de pacienți, dintre care 25 în stare gravă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
763

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
245

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
202

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...