Județul Botoșani a mai pierdut un salvator

Județul Botoșani a mai pierdut un salvator

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani este mai sărac cu un salvator. Luni seară, plutonierul adjutant șef în rezervă Virgil Pintilie Ioniță, s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani.

Născut pe 1 decembrie 1954, în comuna Ibănești, el a desprins dragostea pentru haina de pompier, după ce a urmat stagiul militar la Grupul de Pompieri din Botoşani, între anii 1974 - 1976.

Nouă ani mai târziu, a îmbrăcat, din nou, haina de pompier, fiind încadrat mai întâi în funcția de conducător auto în cadrul aceleiași instituții.

Din 1985 și până în 2009, când a trecut în rezervă, cu drept de pensie, și-a desfășurat activitatea în cadrul IJSU, ocupând, pe rând, funcțiile de conducător auto și comandant de echipaj.

„Lasă în urmă amintirea unui subofițer îndrăgostit de meseria pe care a îmbrățișat-o și de locul de muncă din care și-a servit concetățenii timp de 24 ani. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să te aibă în pază și să te odihnească în pace, iar familiei tale să-i dăruiască alinare și putere”, este mesajul transmis de IJSU Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Zeci de noi cazuri COVID confirmate în județ. Incidențele de vineri

Vineri, 15 Ianuarie 2021
1521

Încă 64 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).Trei unități administrativ-teritoriale ...

Coronavirus. 60 de noi infectări raportate în Botoșani. Incidențele de joi

Joi, 14 Ianuarie 2021
998

Încă 60 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).Trei unități administrativ-teritoriale ...

Iohannis, despre revenirea studenţilor la cursuri: Decizia va fi luată la nivelul fiecărei universităţi (video)

Joi, 14 Ianuarie 2021
424

Decizia de a readuce studenţii la cursuri, fizic, aparţine fiecărei universităţi în parte, a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis.„Având în vedere că fiecare un...