Județul Botoșani a mai pierdut un salvator

Județul Botoșani a mai pierdut un salvator

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani este mai sărac cu un salvator. Luni seară, plutonierul adjutant șef în rezervă Virgil Pintilie Ioniță, s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani.

Născut pe 1 decembrie 1954, în comuna Ibănești, el a desprins dragostea pentru haina de pompier, după ce a urmat stagiul militar la Grupul de Pompieri din Botoşani, între anii 1974 - 1976.

Nouă ani mai târziu, a îmbrăcat, din nou, haina de pompier, fiind încadrat mai întâi în funcția de conducător auto în cadrul aceleiași instituții.

Din 1985 și până în 2009, când a trecut în rezervă, cu drept de pensie, și-a desfășurat activitatea în cadrul IJSU, ocupând, pe rând, funcțiile de conducător auto și comandant de echipaj.

„Lasă în urmă amintirea unui subofițer îndrăgostit de meseria pe care a îmbrățișat-o și de locul de muncă din care și-a servit concetățenii timp de 24 ani. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să te aibă în pază și să te odihnească în pace, iar familiei tale să-i dăruiască alinare și putere”, este mesajul transmis de IJSU Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta