Unul din cei mai apreciați ofițeri ISU Botoșani, izolat la domiciliu

Unul din cei mai apreciați ofițeri ISU Botoșani, izolat la domiciliu

Colonelul Narcis Jachel, unul din cei mai apreciați ofițeri ISU, a fost diagnosticat cu Covid19.

În prezent şef într-un compartiment de control, colonelul Narcis Jachel, a fost timp de ani buni comandantul detaşamentului de intervenţii al ISU Botoşani.

În weekend acesta a resimţit simptome specifice Covid şi a decis să se adreseze cadrelor medicale din Unitatea de Primiri Urgenţe.

Colonelul a fost consultat de un medic specialist şi s-a decis testarea lui, iar duminică rezultatul a venit pozitiv pentru SARS-CoV.2. Acesta a fost supus mai multor investigaţii de specialitate.

Din fericire, analizele au fost bune, astfel că medicii au decis, împreună cu pacientul, ca acesta să urmeze tratamentul specific la domiciliu, starea lui fiind una bună.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul profesor de 10 la Botoșani: „Din păcate nu am post titularizabil!”

astăzi, 14:23
339

Marți au fost publicate rezultatele inițiale în urma susținerii examenului național de titularizare. La Botoșani un candidat la disciplina Biologie a reușit să obțină nota 10.Candid...

Cele mai atractive sloturi online care abordează tema Egiptului Antic

astăzi, 14:13
27

Fascinanta civilizație înfloritoare a Egiptului Antic generează încă multe semne de întrebare în lumea modernă. Arheologii, oamenii de știință și alți cercetători ana...

Medic din Botoșani, semnal de alarmă pentru femeile care se confruntă cu această problemă: ”Tratamentul trebuie să fie ales individual!”

astăzi, 13:27
366

Mai exact, este vorba despre un chist ovarian având dimensiunea de 8 centimetri.”Chisturile ovariene sunt de mai multe tipuri și aș vrea să rețineți că tratamentul trebuie să fi...