Încă un pas și gata! Supraacciza la carburanţi a fost eliminată în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor!

Încă un pas și gata! Supraacciza la carburanţi a fost eliminată în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor!

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a anunţat marţi, pe Facebook, că în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor s-a votat pentru eliminarea supraaccizei la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor part-time.

Acestea mai trebuie să treacă şi de votul final în plenul Camerei, însă Sighiartău subliniază că „sigur vom fi victorioşi şi acolo”.

“Am înregistrat o primă mare victorie în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor: Supraacciza la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate! Urmează bătălia şi votul final în plenul Camerei. Sunt sigur că vom fi victorioşi şi acolo. Românii trebuie să scape de supraacciza oneroasă la carburanţi şi de supraimpozitarea muncii part-time. Ar fi unele dintre cele mai bune veşti de sărbătorile de iarnă”, a scris Robert Sighiartău pe Facebook.

“Propunerea legislativă pe care am inițiat-o alături de colegii mei tocmai a primit undă verde din partea Comisiei de Buget a Camerei Deputaților și va ajunge mâine în plen. Solicit tuturor deputaților să voteze mâine aceste prevederi. Românii așteaptă aceste măsuri care restabilesc echitatea și vor ajuta economia”, a adăugat și Raluca Turcan, vicepremierul României.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
19

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
55

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
258

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...