IJSU a demarat o anchetă disciplinară în cazul pompierului care și-a agresat soția. „Nu admitem astfel de comportamente, de care ne dezicem”

IJSU a demarat o anchetă disciplinară în cazul pompierului care și-a agresat soția. „Nu admitem astfel de comportamente, de care ne dezicem”

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani a demarat o anchetă disciplinară în cazul subofițerului care și-a agresat soția însărcinată, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al instituției.

„Având în vedere calitatea de militar, a fost sesizat Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași. Totodată, la nivelul unității s-a dispus efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile. Nu admitem și nu suntem de acord cu astfel de comportamente, de care ne dezicem. Instituția noastră pune accent pe înaltă moralitate, disciplină și respect față de oameni”, a transmis Lupu.

Amintim că pompierul, în vârstă de 38 de ani, și-a lovit de mai multe ori soția, aflată în ultimul trimestru de sarcină, fiind imobilizat de către polițiști cu ajutorul baston cu electroșocuri și condus spre audieri. A fost emis și un ordin de protecție provizorie, pentru ca bărbatul să nu se mai poată apropia de victimă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Zeci de noi cazuri COVID confirmate în județ. Incidențele de vineri

Vineri, 15 Ianuarie 2021
1388

Încă 64 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).Trei unități administrativ-teritoriale ...

Coronavirus. 60 de noi infectări raportate în Botoșani. Incidențele de joi

Joi, 14 Ianuarie 2021
946

Încă 60 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).Trei unități administrativ-teritoriale ...

Iohannis, despre revenirea studenţilor la cursuri: Decizia va fi luată la nivelul fiecărei universităţi (video)

Joi, 14 Ianuarie 2021
422

Decizia de a readuce studenţii la cursuri, fizic, aparţine fiecărei universităţi în parte, a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis.„Având în vedere că fiecare un...