Festivalul Harbuzului, Lunca 2018

Ajuns la cea de-a XI-a ediție, poate cel mai mare festival al comunelor din județul Botoșani, evenimentul organizat de Primăria comunei Lunca și anul acesta se va întinde pe parcursul a doua zile în care vor evolua artiști de top, alături de ansambluri folclorice locale.

Festivalul Harbuzului, Lunca 2018

Sâmbătă, 25 august va debuta cu Festivalul Național "Cânt și joc moldovenesc" - Etapa Națională a concursului de dans și muzică populară, in care vor participa tineri interpreți cu aptitudini artistice în domeniul dansului și al muzicii populare din România și Rep. Moldova, invitat special fiind artista botoșăneană Carmen Cornaci. Seara sunt invitați Syarella, Leya D si MCDJM, "Noaptea Tineretului" cu party cu spumă.

Duminică vor fi prezenți artiști unul și unul, capul de afiș fiind Andreea Balan. Ion Paladi și Taraful Botgros, Rapsozii Botoșanilor, Fetele din Botoșani, Ansamblul Comorile Luncii, Ansamblul Plăieșii, Los Anonimos, Laura Haidău și Alexandru Brădățan vor asigura reușita festivalului din Valea Pădurii -Lunca.

 

Evenimentul va fi transmis live pe Stiri.Botosani.Ro/Live (duminica, 26.08)