Femeie din Botoşani, reţinută de Poliţie după ce şi-ar fi îngropat bebeluşul

O femeie din judeţul Botoşani a fost reţinută de poliţişti şi audiată după ce şi-ar fi îngropat bebeluşul abia născut. Cazul a fost semnalat Poliţiei de medicul de familie, iar în curtea casei unde locuieşte botoşăneanca s-ar fi găsit şi resturi de oase calcinate.

Femeie din Botoşani, reţinută de Poliţie după ce şi-ar fi îngropat bebeluşul

Potrivit cotidianului Adevărul, vineri după-amiază medicul de familie din comuna Hudeşti a sunat la Poliţie şi a anunţat că o femeie de 36 de ani din comună şi-ar fi îngropat bebeluşul mort. Mai precis, acesta o avea în evidenţă şi, conform fişei medicale, aceasta ar fi trebuit să nască la începutul acestei luni. S-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu săteanca şi a văzut că nu mai este gravidă. A întrebat-o ce s-a întâmplat cu copilul, iar aceasta ar fi mărturisit că a murit la naştere şi că l-ar fi îngropat. Naşterea ar fi avut loc chiar în gospodărie.

În acel moment medicul a sunat la Poliţie. O echipă de investigaţie s-a deplasat la faţa locului.

"De ieri seară echipele de Poliţie efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate ce faptă a avut loc şi în ce împrejurări. Sunt audiate numeroase persoane", spune Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Mai mult decât atât, în curtea casei în care locuieşte femeia de 36 de ani au fost găsite resturi de oase carbonizate. Acestea par a fi umane, dar, spun oamenii legii, până la o analiză amănunţită nu se pot pronunţa. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind audiată sâmbătă dimineaţa.

Sursa: Adevărul

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
542

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
394

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2829

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...