Femeie din Botoşani, reţinută de Poliţie după ce şi-ar fi îngropat bebeluşul

O femeie din judeţul Botoşani a fost reţinută de poliţişti şi audiată după ce şi-ar fi îngropat bebeluşul abia născut. Cazul a fost semnalat Poliţiei de medicul de familie, iar în curtea casei unde locuieşte botoşăneanca s-ar fi găsit şi resturi de oase calcinate.

Femeie din Botoşani, reţinută de Poliţie după ce şi-ar fi îngropat bebeluşul

Potrivit cotidianului Adevărul, vineri după-amiază medicul de familie din comuna Hudeşti a sunat la Poliţie şi a anunţat că o femeie de 36 de ani din comună şi-ar fi îngropat bebeluşul mort. Mai precis, acesta o avea în evidenţă şi, conform fişei medicale, aceasta ar fi trebuit să nască la începutul acestei luni. S-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu săteanca şi a văzut că nu mai este gravidă. A întrebat-o ce s-a întâmplat cu copilul, iar aceasta ar fi mărturisit că a murit la naştere şi că l-ar fi îngropat. Naşterea ar fi avut loc chiar în gospodărie.

În acel moment medicul a sunat la Poliţie. O echipă de investigaţie s-a deplasat la faţa locului.

"De ieri seară echipele de Poliţie efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate ce faptă a avut loc şi în ce împrejurări. Sunt audiate numeroase persoane", spune Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Mai mult decât atât, în curtea casei în care locuieşte femeia de 36 de ani au fost găsite resturi de oase carbonizate. Acestea par a fi umane, dar, spun oamenii legii, până la o analiză amănunţită nu se pot pronunţa. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind audiată sâmbătă dimineaţa.

Sursa: Adevărul

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
607

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2183

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...

IMPORTANT: Ce teste genetice sunt recomandate înainte de a rămâne însărcinată și în timpul sarcinii

Miercuri, 12 Iunie 2019
394

Când spunem set de analize uzuale pentru gravide, nu ne gândim automat și la testări genetice. Pe acestea le privim cumva cu teamă și ne dorim să nu ajungem să le vedem prescrise de ...