Explozie de noi infectări cu Covid-19 în Botoșani. Lista incidențelor de joi

Explozie de noi infectări cu Covid-19 în Botoșani. Lista incidențelor de joi

Nu mai puțin de 149 de persoane au fost diagnosticate cu virusul Covid-19, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP). În același interval temporal, s-au înregistrat încă două deces în rândul pozitivilor, dar s-au raportat și 148 de vindecări.

Bilanțul botoșănenilor infectați s-a ridicat la 5669, joi, potrivit statisticii DSP. Numărul cazurilor active este în scădere, în prezent fiind monitorizate 1323. La nivel județean, se atinge o incidență de 2,53 per mia de locuitori.

Trei localităţi din teritoriu se prezintă joi cu incidențe de peste 3 infectări per mia de locuitori. Cea mai ridică rată se înregistrează în municipiul Botoşani, de 5,50, în scădere față de ziua anterioară. Urmează comuna Pomârla, cu incidență de 3,77, comuna Mihai Eminescu, cu rată de 3,53 și municipiul Dorohoi, având 3,19 cazuri la mia de locuitori.

Până la această oră, în rândul botoșănenilor infectați cu noul coronavirus, s-au înregistrat 209 decese. Bilanțul vindecaților este de 4137.

În intervalul precedent, fuseseră depistate 106 cazuri de infectare cu Sars-CoV-2, la nivelul județului.


 

 

Spune-ne opinia ta