Electroalfa continuă să facă angajări pentru noua Fabrică de Echipamente Electrice de Medie Tensiune

Electroalfa continuă să facă angajări pentru noua Fabrică de Echipamente Electrice de Medie Tensiune

Electroalfa a început recrutările pentru noua Fabrica de Medie Tensiune încă din luna aprilie și continuă să facă angajări pentru a susține întreaga capacitate de producție. Se caută atât specialiști cât și muncitori necalificați, iar activitatea va incepe în cursul lunii iunie.

Compania intenționează să își completeze echipele de muncitori în domeniul construcției și producției de echipamente electrice. Sunt disponibile aproximativ 15 posturi pentru meseriile de: zugrav, dulgher, fierar betonist, macaragiu, electrician, lăcătuș montator, muncitor necalificat.  

Electroalfa oferă un mediu de lucru profesionist, într-o fabrică nouă, cu utilaje și tehnologii moderne. Pachetul de beneficii include pe lângă salariu, o masă caldă, decontarea transportului, prime de realizare a indicatorilor și de succes a proiectelor, cadou de ziua angajatului, premii de excelență și de fidelitate.

Pe site-ul companiei, la secțiunea Cariere, sau accesând link-ul: http://electroalfa.ro/cariere/#posturi, găsiți lista actualizată a posturilor disponibile.

CV-urile sunt așteptate pe e-mail la adresa jobs@electroalfa.ro timp de 15 zile sau la telefon 0736551227.

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice și al confecțiilor metalice din România, antreprenor general și integrator de soluţii în domeniul energetic.
Grupul de firme are 29 de ani de experiență, deţine 3 fabrici moderne în Botoșani în care activează peste 500 de angajați, reprezentanțe de vânzări în țară, o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de lei în 2019 şi un Centru de Cercetare Dezvoltare propriu.

 

Spune-ne opinia ta