DSP: Cinci cazuri noi COVID din 200 de teste. Numărul cazurilor active a scăzut drastic

DSP: Cinci cazuri noi COVID din 200 de teste. Numărul cazurilor active a scăzut drastic

Cinci cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost depistate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP). În același interval temporal, însă, încă 33 de pacienți din teritoriu au fost declarați vindecați.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1253, miercuri, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De marți, de la ora 10:00, până miercuri la ora 9:00, au fost prelucrate 200 de probe biologice în vederea depistării Covid-19, în unitățile spitalicești din Botoșani.

Numărul cazurilor active în prezent este 80, întrucât, de la debutul pandemiei până în prezent, au fost vindecați 1080 de botoșăneni.

Până la această oră, s-au înregistrat 93 de decese în rândul botoșănenilor infectaț

La nivel național, județul Botoșani se menține pe locul 24, miercuri, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mașini făcute zob din cauza unui șofer euforic. Amendă și permis suspendat trei luni pentru vinovat

astăzi, 15:06
892

Un accident rutier soldat cu avarierea a două autoturisme a avut loc, duminică după-amiază, în intersecția dintre străzile Petru Rareș și Trandafirilor, din municipiul Botoșani. Inciden...

DSP: 14 cazuri noi de infectare din 200 de teste. Încă un deces COVID

astăzi, 14:14
442

Nu mai puțin de 14 botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de DSP.Astfel, bilanțul perso...

Ultim omagiu adus de IJSU pentru colonelul Radu Anton (video)

astăzi, 13:42
642

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” a adus un ultim omagiu colonelului în rezervă Radu Anton, cel care a condus instituția vreme de un deceniu....