Dragoș Pătraru, amenințat că va fi scos din grila de programe a TVR dacă mai vorbește "prostii"!

Dragoș Pătraru, amenințat că va fi scos din grila de programe a TVR dacă mai vorbește "prostii"!

Dragoş Pătraru a spus, luni seară, la finalul emisiunii sale, „Starea Naţiei”, difuzată de Televiziunea Română, că a fost înştiinţat în scris de "conducerea superioară" că emisiunea va fi scoasă din program dacă "va mai vorbi prostii" în cadrul acesteia, relatează news.ro. 

”Am fost înştiinţaţi în scris de conducerea superioară că dacă mai vorbim ceva prostii aici la emisiune vom fi scoşi de pe post. Aşa că să ştiţi ce s-a întâmplat cu noi dacă am dispărut”, a spus Dragoş Pătraru, la finalul emisiunii. 

”Vor scriptul dinainte. Până acum nu l-au vrut, dar acum vor scriptul, să vadă ei ce zicem acolo la emisiune. Ceauşescu ar fi invidios”, a adăugat el. 

În cadrul emisiunii, Pătraru a spus şi că nu ştie dacă „are voie” să spună ceva despre Gabriel Oprea, pentru că acesta are în continuare un reprezentant în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române. 

El a făcut remarca în legătură cu o ştire despre un protocol încheiat între Ministerul Apărării Naţionale şi Ministerul Public. „Nu ştiu o chestie, că am fost atenţionat de noua conducere… Nu ştiu dacă am voie să spun ceva la emisiune de domnul Gabi Oprea, că reprezentantul dânsului în Consiliul de Administraţie trecut de la TVR e şi acum în Consiliul de Administraţie. Şi atunci când a fost în Consiliul de Administraţie mi-a zis să nu vorbesc despre domnul Oprea. Nu ştiu dacă am voie acum, sper să nu am probleme”, a spus Dragoş Pătraru. 

Până la momentul transmiterii acestei ştiri, conducerea TVR nu a răspuns la solicitarea News.ro de a oferi un punct de vedere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...