Dezbatere pe teme economice la Camera de Comerţ, cu participarea conducerii Pro România

Dezbatere pe teme economice la Camera de Comerţ, cu participarea conducerii Pro România

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani a organizat sâmbătă, 9 martie, o întâlnire între conducerea centrală şi cea locală a Partidului Pro România şi reprezentanţi ai mediului de afaceri local.

Dezbaterile au fost axate pe teme economice, agenţii economici prezentând dificultăţile pe care le întâmpină pe plan legislativ precum şi necesitatea modernizării infrastructurii rutiere ce în prezent afectează grav activitatea economică în judeţul Botoşani.

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, Valeriu Iftime, a lansat invitaţia tuturor reprezentanţilor formaţiunilor politice de a participa la astfel de dezbateri cu mediul de afaceri şi de a identifica soluţii pentru dezvoltarea mediului economic.

"Fiecare om politic, reprezentativ la nivelul unui partid politic, care vine la Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Botoşani este important pentru noi. Ne spunem problemele pe care le întâmpinăm şi chiar dacă nu se va găsi rezolvare pe loc, dar dacă le prezentăm tuturor, la un moment dat s-ar putea să găsim soluţii", a încheiat preşedintele CCIA, Valeriu Iftime.

Comunicat de presă- CCIA Botoşani


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...