Cum va fi vremea de Pasti - prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Cum va fi vremea de Pasti - prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

In urmatoarele zile vremea se va incalzi si ne vom bucura de temperaturi chiar mai mari fata de normalul perioadei. In duminica de Pasti vremea va fi frumoasa in mare parte a tarii, conform prognozei transmise de Administratia Nationala de Meteorologie pentru perioada 2-15 aprilie.

In Moldova, temperatura va creste de la 11 grade, in prima zi, pana la 20...21 de grade in zilele de 4 si de 5 aprilie, cand vremea va deveni calda pentru aceasta perioada. Apoi, pana spre sfarsitul intervalului de prognoza maximele diurne se vor situa, in medie, intre 15 si 18 grade, valori de temperatura apropiate de normele perioadei.

Trecator si pe arii relativ restranse vor fi ploi in general slabe cantitativ, in 2 aprilie, in jurul datei de 6 aprilie si dupa data de 12 aprilie.

La munte. Vremea va fi rece in prima zi a intervalului de prognoza, cand maximele diurne se vor situa in jurul unei valori medii de 0 grade. Apoi se va incalzi, astfel incat pana spre sfarsitul celei de a doua saptamani media maximelor va fi cuprinsa intre 8 si 11 grade, cu cele mai ridicate valori in zilele de 4 si 5 aprilie, cand se vor inregistra, in medie, 12 grade.

Regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori negative in prima noapte, in medie spre -6...-5 grade, apoi acestea vor fi predonderent pozitive, mai ales intre 4 si 6 aprilie.

Vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, in prima zi a intervalului, intre 5 si 7 aprilie si din nou in intervalul 10-15 aprilie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...