Concert Mike Godoroja & Blue Spirit - O experiență Rock-blues surprinzătoare!

Concert Mike Godoroja & Blue Spirit - O experiență Rock-blues surprinzătoare!

In ziua de 14 mai, incepand cu ora 22:00, botosanenii sunt invitati in club New Chicago din Uvertura Mall Botosani la un concert inedit marca Mike Godoroja & Blue Spirit.

După sute de show-uri în toată țara și prezențe notabile peste hotare, Mike Godoroja vă invită să fiți spectatorii unui concept multimedia cu muzica originală. O producție spectaculară în care blues-ul, rock-ul, folk-ul și tradiționalele motive românești fuzionează cu elemente teatrale și de artă vizuală!

Toate acestea reprezintă munca susținută a artiștilor, care au construit cu dăruire, un spectacol excepțional. Un show complet unic în România!

Mike Godoroja, voce și inspirație, Tibi Duțu, bassist trupei, Vali Vătuiu percuționist, Dorian Pîrvu  pianist și Alin Păun – chitarist, garanteaza un moment artistic desavarsit.

Sunt 20 de ani de când Mike Godoroja face muzică și sprijină artiștii și muzica de calitate din România. A inregistrat cu Blue Spirit 8 albume și a compus melodii pentru alte nume celebre ale muzicii romanesti printre care: Iris, Felicia Filip si Blue Spirit. A fost producătorul muzical al evenimentelor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett și David Palmer.

Mike Godoroja&Blue Spirit vă propune un spectacol complet, unic în România!

O experiență audio-video de excepție pe care nu aveți voie să o ratați!