Comunicat Mihaela Huncă: "România lui Liviu Dragnea construieşte autostrăzi numai pe hârtie"

Praf în ochii românilor: după ce cu surle și trâmbițe Guvernul construia trei autostrăzi în urma protestului național, visul moldovenilor pare din ce în ce mai îndepărtat: România lui Liviu Dragnea construiește autostrăzi, dar numai pe hârtie!

Comunicat Mihaela Huncă: "România lui Liviu Dragnea construieşte autostrăzi numai pe hârtie"

În 15 martie, timp de 15 minute a încremenit întreaga țară. "România vrea autostrăzi" s-a auzit din pieptul a milioane de români!

În cel mai demagogic mod cu putință, imediat, Senatul a adoptat proiectele legislative pentru trei noi obiective de investiţii: Autostrada Braşov-Bacău, Autostrada Nordului şi Autostrada Bucureşti-Braşov. Minunea nu a durat decît câteva zile pentru că guvernul și parlamentarii lui Liviu Dragnea au sfidat pe față milioane de români.

A început, așadar, joaca cu autostrăzile: aviz negativ dat de deputații din Comisia juridică pentru Brașov – București și Brașov – Bacău. Au venit apoi explicațiile halucinante: Germania, Franţa, Italia au început să construiască autostrăzi după al Doilea Război Mondial şi construiesc şi astăzi. Noi vrem în 10 ani, în 20 de ani, în 30 de ani să avem autostrăzi pe întreg teritoriul României? , susțin cei care acum nu mai pot conduce această țară. Autostrada Moldovei, Iași Târgu-Mureș, a Unirii, așa cum propagandistic au intitulat-o reprezentanții PSD, moare în fașă!

Nu avem în România niciun drum construit în Parteneriat Public Privat și nici nu vom avea prea curând! Acest drum nu poate fi finanțat prin acest sistem pentru simplul motiv că nu există suficient trafic pe această rută și, implict, șoferi care să plătească taxe care se acopere costurile. Mă întreb atunci, de ce nu se îndreaptă Guvernul către fondurile europene nerambursabile care sunt disponibile și pe care comisarul European candidat Pro România la alegerile parlamentare, Corina Crețu, le-ar putea susține necondiționat?

Având în vedere că accesarea fondurilor europene se face prin proiecte serioase, fundamentate, cu licitații și studii profesioniste și updatate la zi, consider că sunt alte interese la mijloc ale partidului de guvernământ, care în mod vădit intră în contradicție cu interesele românilor.

Comunicat Cabinet parlamentar Mihaela Huncă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...