Comunicat Mihaela Huncă: "România lui Liviu Dragnea construieşte autostrăzi numai pe hârtie"

Praf în ochii românilor: după ce cu surle și trâmbițe Guvernul construia trei autostrăzi în urma protestului național, visul moldovenilor pare din ce în ce mai îndepărtat: România lui Liviu Dragnea construiește autostrăzi, dar numai pe hârtie!

Comunicat Mihaela Huncă: "România lui Liviu Dragnea construieşte autostrăzi numai pe hârtie"

În 15 martie, timp de 15 minute a încremenit întreaga țară. "România vrea autostrăzi" s-a auzit din pieptul a milioane de români!

În cel mai demagogic mod cu putință, imediat, Senatul a adoptat proiectele legislative pentru trei noi obiective de investiţii: Autostrada Braşov-Bacău, Autostrada Nordului şi Autostrada Bucureşti-Braşov. Minunea nu a durat decît câteva zile pentru că guvernul și parlamentarii lui Liviu Dragnea au sfidat pe față milioane de români.

A început, așadar, joaca cu autostrăzile: aviz negativ dat de deputații din Comisia juridică pentru Brașov – București și Brașov – Bacău. Au venit apoi explicațiile halucinante: Germania, Franţa, Italia au început să construiască autostrăzi după al Doilea Război Mondial şi construiesc şi astăzi. Noi vrem în 10 ani, în 20 de ani, în 30 de ani să avem autostrăzi pe întreg teritoriul României? , susțin cei care acum nu mai pot conduce această țară. Autostrada Moldovei, Iași Târgu-Mureș, a Unirii, așa cum propagandistic au intitulat-o reprezentanții PSD, moare în fașă!

Nu avem în România niciun drum construit în Parteneriat Public Privat și nici nu vom avea prea curând! Acest drum nu poate fi finanțat prin acest sistem pentru simplul motiv că nu există suficient trafic pe această rută și, implict, șoferi care să plătească taxe care se acopere costurile. Mă întreb atunci, de ce nu se îndreaptă Guvernul către fondurile europene nerambursabile care sunt disponibile și pe care comisarul European candidat Pro România la alegerile parlamentare, Corina Crețu, le-ar putea susține necondiționat?

Având în vedere că accesarea fondurilor europene se face prin proiecte serioase, fundamentate, cu licitații și studii profesioniste și updatate la zi, consider că sunt alte interese la mijloc ale partidului de guvernământ, care în mod vădit intră în contradicție cu interesele românilor.

Comunicat Cabinet parlamentar Mihaela Huncă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
608

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2208

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...

IMPORTANT: Ce teste genetice sunt recomandate înainte de a rămâne însărcinată și în timpul sarcinii

Miercuri, 12 Iunie 2019
396

Când spunem set de analize uzuale pentru gravide, nu ne gândim automat și la testări genetice. Pe acestea le privim cumva cu teamă și ne dorim să nu ajungem să le vedem prescrise de ...