Comunicat Mihaela Huncă: "România lui Liviu Dragnea construieşte autostrăzi numai pe hârtie"

Praf în ochii românilor: după ce cu surle și trâmbițe Guvernul construia trei autostrăzi în urma protestului național, visul moldovenilor pare din ce în ce mai îndepărtat: România lui Liviu Dragnea construiește autostrăzi, dar numai pe hârtie!

Comunicat Mihaela Huncă: "România lui Liviu Dragnea construieşte autostrăzi numai pe hârtie"

În 15 martie, timp de 15 minute a încremenit întreaga țară. "România vrea autostrăzi" s-a auzit din pieptul a milioane de români!

În cel mai demagogic mod cu putință, imediat, Senatul a adoptat proiectele legislative pentru trei noi obiective de investiţii: Autostrada Braşov-Bacău, Autostrada Nordului şi Autostrada Bucureşti-Braşov. Minunea nu a durat decît câteva zile pentru că guvernul și parlamentarii lui Liviu Dragnea au sfidat pe față milioane de români.

A început, așadar, joaca cu autostrăzile: aviz negativ dat de deputații din Comisia juridică pentru Brașov – București și Brașov – Bacău. Au venit apoi explicațiile halucinante: Germania, Franţa, Italia au început să construiască autostrăzi după al Doilea Război Mondial şi construiesc şi astăzi. Noi vrem în 10 ani, în 20 de ani, în 30 de ani să avem autostrăzi pe întreg teritoriul României? , susțin cei care acum nu mai pot conduce această țară. Autostrada Moldovei, Iași Târgu-Mureș, a Unirii, așa cum propagandistic au intitulat-o reprezentanții PSD, moare în fașă!

Nu avem în România niciun drum construit în Parteneriat Public Privat și nici nu vom avea prea curând! Acest drum nu poate fi finanțat prin acest sistem pentru simplul motiv că nu există suficient trafic pe această rută și, implict, șoferi care să plătească taxe care se acopere costurile. Mă întreb atunci, de ce nu se îndreaptă Guvernul către fondurile europene nerambursabile care sunt disponibile și pe care comisarul European candidat Pro România la alegerile parlamentare, Corina Crețu, le-ar putea susține necondiționat?

Având în vedere că accesarea fondurilor europene se face prin proiecte serioase, fundamentate, cu licitații și studii profesioniste și updatate la zi, consider că sunt alte interese la mijloc ale partidului de guvernământ, care în mod vădit intră în contradicție cu interesele românilor.

Comunicat Cabinet parlamentar Mihaela Huncă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cei 100.000 de posibili angajați pe care România nu îi vede!

Joi, 25 Aprilie 2019
327

Criza de pe piata fortei de munca determina tot mai multe companii, in special din retail, constructii sau turism, sa isi indrepte atentia spre atragerea de muncitori straini. Zilele trecute, de exemp...

Miei şi peşti pentru credincioşii din Chişcăreni şi Sat Nou, oferiţi de preotul paroh!

Joi, 25 Aprilie 2019
799

Credincioşii parohiilor "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" - Chişcăreni şi "Sfântul Apostol Andrei" - Sat Nou, judeţul Botoşani, au trăit &icir...

Scoaterea Informaticii de la BAC generează reacția dură a celor mai bune universități!

Miercuri, 24 Aprilie 2019
366

Scoaterea informaticii de la bacalaureat - așa cum prevede viziunea pe educație lansată de Ecaterina Andronescu - generează reacția dură a celor mai bune universități*. Profesorii de...