Comunicat de presă Deputat Pro România Mihaela Huncă

Comunicat de presă Deputat Pro România Mihaela Huncă
Codul administrativ, adoptat săptămâna trecută prin ordonanţă de urgenţă, a fost modificat în şedinţa de Guvern de miercuri, una dintre prevederi vizând folosirea limbii minorităţilor naţionale în administraţie.
„Se menţine acea prevedere cu 20%, însă, în baza principiului autonomiei locale, se acordă dreptul autorităţilor publice locale de a decide prin hotărâre de consiliu utilizarea limbii minorităţilor şi în situaţiile în care nu se atinge ponderea de 20%, aşa cum a decis Parlamentul.
 
Consider că pentru a avea în continuare firava majoritate parlamentară asigurată, PSD e dispus sa vândă tot. Vă mai amintiți despre faptul că în martie, UDMR a anunțat că steagurile Ungariei și ale Ținutului Secuiesc sunt simboluri naționale ale maghiarilor din România? Nu am văzut nicio reacție oficială a guvernului în legătură cu faptul că simbolurile naționale sunt stabilite ca drepturi sfinte de români! Din nou, liderii maghiari profită de lipsa de demnitate a şefilor partidelor de guvernământ:  aceștia, pentru a-şi proteja puterea  fac în disperare concesii, de acestă dată prin lege către UDMR, fără a consulta și populația țării. 
Prin urmare, o astfel de modificare a legii administrației publice nu este justificată decât prin faptul că PSD –ALDE trădează votul românilor pentru a se agăța cu orice preț de putere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...