Caravana de recrutare a Jandarmeriei Române ajunge în Botoşani

Caravana de recrutare a Jandarmeriei Române ajunge în Botoşani

În ziua de miercuri, 15 noiembrie a.c., în intervalul orar 14.30 - 17.00, o caravană inscripţionată cu mesajul de promovare a campaniei Jandarmeriei Române, desfăşurate în scopul promovării ofertei educaţionale şi a recrutării de candidaţi pentru instituţiile de învăţământ postliceal din subordinea Jandarmeriei Române, va fi prezentă în judeţul Botoşani.

În municipiul Botoşani, caravana va staţiona pe Pietonalul Unirii (în faţa Muzeului Judeţean de Istorie), între orele 14.30 - 16.00, după care aceasta se va deplasa în municipiul Dorohoi, pe Pietonalul Grigore Ghica (în apropierea Blocului Turn), unde va staţiona până la ora 17.00.

Caravana şi-a început activitatea în data de 12 noiembrie a.c. din mun. Bucureşti şi desfăşoară activităţi de promovare a ofertei educaţionale şi de recrutare de candidaţi în 14 judeţe, cu sprijinul lucrătorilor de resurse umane din inspectoratele de jandarmi judeţene tranzitate. Pe parcursul campaniei, personalul Jandarmeriei Române va răspunde la întrebările tuturor celor interesaţi.

Invităm tinerii cu vârsta între 18 şi 27 de ani, absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat, care doresc să urmeze o carieră în Jandarmeria Română, să se prezinte în locurile de staţionare ale caravanei menţionate, unde vor primi toate precizările necesare şi pliante cu informaţii legate de condiţiile de admitere.

Doritorii vor putea completa pe loc cererile de înscriere, singurul act necesar a fi prezentat în acest scop fiind cartea de identitate valabilă.

Comunicat Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
25

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
103

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1101

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....