Botoșaniul a devenit "țara" tuturor posibilităților: o femeie a plătit peste 1000 lei pentru a-și vopsi părul la un salon

Botoșaniul a devenit "țara" tuturor posibilităților: o femeie a plătit peste 1000 lei pentru a-și vopsi părul la un salon

Pățania unei femei  a devenit virală în mediul online și asta după ce și-a postat nemulțumirea pe un grup de socializare în care a povestit, însoțind povestea și cu un bon fiscal, suma exorbitantă pe care i-a cerut-o angajata unui salon de înfrumusețare din Botoșani.

Femeia, venită din Iași pentru a-și aranja părul în faimosul salon din  Botoșani, a avut surpriza de a constata că noul look, care o dezamăgise profund potrivit acesteia, a costat-o aproape cât un salariu minim din România, fiind nevoită să achite 1035 lei pentru o schimbare de culoare a părului.

Cel mai sărac județ din România, Botoșaniul, pare că a devenit noul Eldorado al capitaliștilor români, sau, în orice caz, "țara" tuturor posibilităților.

„Salonul unde bătaia de joc și hoția sunt prima grijă!! De cum intri și te așezi pe scaun și îți analizează parul încep să pregătească un "teren" foarte bine pus la punct. În cazul în care Dumnezeu te înzestrează cu un par foarte bogat, în acel salon este un dezavantaj complet! Șefa și "asistentele" ei nu reușesc să ia o pauză de la pufneli și mirări, că vai ce par des, că vai intra multa vopsea, se mirau ca și cum era ceva ce nu s-a văzut până la Paris!! Îți propun o tehnica hoțească, că vai vă putem face doar jumătate de cap ca să nu vă coste peste 1000 de Lei!!! Am mers pe varianta asta până la urmă, că deja părea de groază și părea că urmează să te falimenteze complet!! Din conversația precedenta pe messenger a refuzat să spună chiar și un preț estimativ, doar ca să bată drumul degeaba omul de la Iași până la salonul lor.

"Asistentele" aveau niște mâini de parca ar fi lucrat în șantier. Una nu știa cum să te smulgă mai tare de păr, alta cum să îți bage degetele în ochi mai bine!! Ele, de mâini fine si delicate, nu au auzit!!

Concluzia 1: Veți vedea pe bonul fiscal: 1035.00 lei

Concluzia 2: Salonul, unde clientul ar fi trebuit să aibă parte de un balayage complet superb, dar în schimb s-a ales cu jumătatea de cap făcut și multe pretexte de furtișaguri din partea unor oameni de nimic!!!

Concluzia 3: După prima spălare reflexele au dispărut și a rămas un banal par cu șuvite!!!”, a fost mesajul transmis de clienta nemulțumită.

Comentariile nu au întârziat să apară, taberele fiind împărțite în două.

“Și eu am pățit să nu am bani la mine …aveam doar 700 lei, credeam că acesta este un preț decent…Am vorbit singură până la bancomat…probabil aici a fost inclus și calciu primit pentru că, din păcate, am avut acolo o cădere. În fine, m-am ales cu un păr ars, iar vopseaua s-a dus după câteva spălări și total dezamăgită. Trebuie să-mi fac curaj să mai intru în vreun salon”, este experiența altei clinte care a călcat pragul respectivului salon.

 

 

Spune-ne opinia ta