Botoşănean trimis în judecată după ce a şantajat un "infidel"!

Botoşănean trimis în judecată după ce a şantajat un "infidel"!

   glsa

Unul a fost trimis în judecată, celălalt este căutat de autorităţi prin lume- cu asta s-au ales doi indivizi dintr-o comună botoşăneană care au încercat să obţină bani uşor, prin şantajarea unui consătean.

S-a întâmplat ca, în iulie, un bărbat din Corni să fie contactat de soţul femeii cu care se presupune că ar fi avut o relaţie cu câteva luni înainte, care i-a reproşat "încornorarea". Soţul "înşelat" nu s-a mulţumit doar cu atât, ci a povestit despre infidelitate şi unui tânăr din sat, Marius V., care s-a simţit dator să-i facă dreptate amicului său dar şi să câştige nişte bani.

A încercat mai întâi cu soţia bărbatului care ar fi comis adulterul, căreia i-a spus că deţine filmări care dovedesc infidelitatea soţului ei. Femeia nu a fost convinsă, astfel că Marius V. l-a contactat pe bărbatul infidel. I-a spus că deţine filmări şi imagini cu dovada necinstei sale pe care le va urca pe internet, dacă nu va primi suma de 5.000 de lei. Suma a fost negociată şi coborâtă la 3.000 de lei.

Ulterior, Marius V. şi-a contactat un alt amic, Alexandru A., căruia i-a povestit întreaga tărăşenie, solicitându-i ajutorul în a pune mâna pe bani în schimbul unui CD cu imaginile şi filmările care ar fi trebuit să dovedească adulterul. Numai că, între timp, bărbatul şantajat s-a dus glonţ la poliţie şi a solicitat ajutorul autorităţilor.

Astfel că poliţiştii au marcat cu substanţă fluorescentă bancnote cu o valoare de 900 de lei, ce-ar fi constituit parte din suma ce urma să fie remisă şantajiştilor, şi cu banii în buzunar s-a prezentat la locul de întâlnire, undeva pe "şoseaua moartă" de la marginea municipiului Botoşani către Suceava. Acolo a venit Alexandru A., într-un taxi, care i-a înmânat "infidelului" un CD, primind în schimb suma respectivă. Numai că atunci şi-au făcut apariţia poliţiştii care i-au cerut şantajistului banii primiţi şi marcaţi cu textul "şantaj".

Tânărul a fost reţinut, însă până când poliţiştii s-au dus şi după celălalt, iniţiatorul şantajului, Marius V., a fugit din ţară. Anchetat, Alexandru A. a recunoscut întreaga afacere şi faptul că a fost instigat de Marius V. să ia banii de la persoana şantajată, dându-i în schimb un CD. Când procurorii au vrut să vadă ce era inscripţionat pe CD, surpriză: muzică populară.

Soţul încornorat a fost şi el audiat, acesta recunoscând că ştia de şantajul la care amicii săi îl supuneau pe "rivalul" său, aspect confirmat de altfel şi de soţia acestuia, care îl auzise discutând cu cei doi şantajişti şi felicitându-i pentru "modul de operare".

Lămuriţi, anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui Alexandru A., pentru şantaj, şi disjungerea cauzei faţă de Marius V., cercetat, cel puţin până la identificarea sa, pentru şantaj. De partea cealaltă, bărbatul şantajat s-a constituit parte civilă, solicitând de la cei doi suma de 5.000 de lei- daune morale şi materiale reprezentând contravaloarea deplasărilor la Botoşani precum şi a medicamentelor pe care le-a luat pentru a face faţă stresului.

Citiţi şi: Aventură ca-n filme cu un amant, un soţ încornorat şi un flagrant!

 

Spune-ne opinia ta