Bărbat ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovit de propriul cal

Un bărbat a ajuns, marţi, la spital după ce a fost atacat de animalul său. A fost internat pentru supraveghere de specialitate. 

Bărbat ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovit de propriul cal

Bărbatul, de 55 de ani, din Bucecea s-a ales cu o fractură deschisă de tibie şi peroneu, după ce animalul l-a lovit cu copita când acesta era în căruţă. Acesta se întorcea cu căruţa spre casă. La un moment dat, bărbatul a încercat să îşi strunească mai tare calul, însă în acel moment cabalina a lovit cu copita unui picior din spate, nimerindu-l pe stăpân în piciorul drept.

 A reuşit să sune la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, la faţa locului ajungând un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la Urgenţe.

„Pacientul prezenta o fractură dublă, fiind nevoie de imoblizare şi supraveghere. Medicii specialişti vor decide dacă este impusă şi o manevră de reducţie ortopedică a fracturilor”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD. Medicii ajung să acorde asistenţă medicală unui caz de agresiune animală aproape în fiecare zi în aceastp perioadă.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

Zile cu temperaturi de 30 de grade, urmate de frig și ploi. Sâmbătă ajunge în România masa de aer rece, de origine polară!

astăzi, 09:23
485

Vreme de vară, cu temperaturi ce vor ajunge la 30 de grade, până în weekend. De sâmbătă după-amiază însă, se va instala o masă de aer rece, de origine polară, &ic...

Ai studii superioare? Ofertă săracă de locuri de muncă la Botoșani. Nu ai studii? Găsești, dar salariile sunt minime!

astăzi, 08:19
385

926 de locuri vacante anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, dar șomerii au la dispoziție încă 359 de oferte venite din partea angajatorilor din alte jude...

Miercuri: Exerciţiu pentru gestionarea unor situaţii de urgenţă, la Trușești

Marţi, 18 Septembrie 2018
509

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani desfăşoară, pe 19 septembrie, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demosten...