Bărbat ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovit de propriul cal

Un bărbat a ajuns, marţi, la spital după ce a fost atacat de animalul său. A fost internat pentru supraveghere de specialitate. 

Bărbat ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovit de propriul cal

Bărbatul, de 55 de ani, din Bucecea s-a ales cu o fractură deschisă de tibie şi peroneu, după ce animalul l-a lovit cu copita când acesta era în căruţă. Acesta se întorcea cu căruţa spre casă. La un moment dat, bărbatul a încercat să îşi strunească mai tare calul, însă în acel moment cabalina a lovit cu copita unui picior din spate, nimerindu-l pe stăpân în piciorul drept.

 A reuşit să sune la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, la faţa locului ajungând un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la Urgenţe.

„Pacientul prezenta o fractură dublă, fiind nevoie de imoblizare şi supraveghere. Medicii specialişti vor decide dacă este impusă şi o manevră de reducţie ortopedică a fracturilor”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD. Medicii ajung să acorde asistenţă medicală unui caz de agresiune animală aproape în fiecare zi în aceastp perioadă.

 

 

 

Spune-ne opinia ta