Autoritatile din Buzau ii retrag lui Benone Sinulescu titlul de Cetatean de onoare!

Autoritatile din Buzau ii retrag lui Benone Sinulescu titlul de Cetatean de onoare!
Scandal intre autoritatile buzoiene si Benone Sinulescu! Artistul cere, prin intermediul Uniunii Compozitorilor, o taxa lunara pentru folosirea melodiei "Cat e Siriul de mare".

Melodia se aude in Buzau de fiecare data cand Orologiul din turnul Palatului Comunal da ora exacta. Cantaretul a declarat la Realitatea TV ca doreste ca taxa pe care ar trebui sa o plateasca autoritatile din Buzau sa fie donata unei scoli de orbi. "As dori ca suma sa se duca la scoala de orbi din Buzau. Sa o doneze lor. Nu am nevoie de niciun ban. Nu ma pricopsesc cu banii aia", a explicat acesta.

Viceprimarul din Buzau, Fanica Barla, spune ca legea va fi respectata si ca banii vor fi platiti. Ca urmare a acestui fapt, Primaria se gandeste sa-i retraga titlul de cetatean de onoare al Buzaului.

"Il stimam, ii respectam si il apreciem pe Benone Sinulescu. L-am chemat de multe ori la Buzau. Artistul face parte din cele 22 de personalitati care au primit titlul de cetatean de onoare. Este lipsa de respect din partea lui. Faptul ca una din melodiile artistului este cantata in Palatul Comunal, nu inseamna o forma de respect?", a spus Fanica Barla, viceprimarul din Buzau.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
65

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
19

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...