Au trecut prin flăcări pentru a-și salva pacienții din incendiu. Medicul de gardă și o asistentă au arsuri grave

Au trecut prin flăcări pentru a-și salva pacienții din incendiu. Medicul de gardă și o asistentă au arsuri grave

Medicul de gardă Cătălin Denciu și o asistentă din cadrul Spitalului  Neamț au suferit  arsuri grave după ce au scos din flăcări opt pacienți.

”Două cadre medicale și-au riscat viața să salveze pacienții - un medic (cel cu 80% arsuri) și o asistentă, ambii care au fost răniți”, a declarat ministrul Nelu Tătaru la Digi24.

Medicul, cu arsuri pe 80% din suprafața corpului, va fi transferat la Spitalul Floreasca din  București cu o aeronavă militară.

Discuțiile privind de la ce a pornit incendiul se concentrează în jurul lucrărilor de recompartimentare pentru extinderea secției ATI.

Neoficial, se vorbește despre o explozie care s-ar fi produs la o butelie de oxigen, într-un salon, de la care a pornit incendiul și spre al doilea salon.

Primele imagini din secția ATI de la Piatra Neamț cuprinsă de flăcări

Sursă foto: adevărul.ro 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Inspecție tematică organizată de IȘJ în toate instituțiile de învățământ din Botoșani

Miercuri, 27 Ianuarie 2021
631

La începutul lunii februarie, mai exact în timpul vacanței intersemestriale, Inspectoratul Școlar județean (IȘJ) Botoșani intenționează să organizeze o inspecție tematică î...

Începând de joi, localitatea Havârna intră în carantină timp de două săptămâni

Miercuri, 27 Ianuarie 2021
1019

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a decis astăzi carantinarea localității Havârna, pentru o perioadă de 14 zile, începând de joi, 28 ianuarie, ora 21:00....

Un profesor de educație fizică din Botoșani inițiază elevii în tainele șahului la lecțiile online

Miercuri, 27 Ianuarie 2021
826

Vasile Andrieș, profesor de educație fizică la Școala Gimnazială nr.6 „Grigore Antipa” Botoșani, a găsit o metodă inedită de a-și susține orele online.Îndrăgitul prof...