Au mai rămas 4 zile până la cel mai așteptat spectacol al anului - Gașca Zurli în jurul lumii!

Pe 19 octombrie, Gașca Zurli aduce bucuria la Botoșani. Cel mai nou spectacol al trupei se joacă la ora 17.00, la Sala Polivalentă. Gașca Zurli e gata să îi împrietenească pe copii cu geografia, dar, mai mult decât atât, să îi învețe că visurile se împlinesc atunci când ai curajul să mergi spre ele. Cel mai important pas este cel de dincolo de ușă, odată ce l-am făcut, totul este posibil.

Au mai rămas 4 zile până la cel mai așteptat spectacol al anului - Gașca Zurli în jurul lumii!
Povestea spectacolului este povestea oricărui visător. Fiecare personaj din Gașca Zurli visează să ajungă într-un colț de pe glob. Clopoțel își dorește nespus de mult să vadă Turcia și minunatele sale peisaje, Vrăjimăturica vrea să ajungă în Japonia, să vadă fantasticele grădini japoneze. Lulu vrea în Scoția, să afle istoria kiltului și despre bucatele tradiționale scoțiene. Mulțumesc visează cu ochii deschiși la măreața Rusie, iar Truli la peisajele sălbatice din Noua Zeelandă. Fetița Zurli... ea vrea să ia România la pas! Doar că Tura Vura, aflată mereu pe urmele lor, le fură și le distruge pașapoartele. Dar Tanti Prezentatoarea reușeste să găsească o soluție și de aceasta data.
 
Tot Tanti Prezentatoarea îi invită pe cei care vin la spectacol, și nu numai, să se alăture campaniei “Încalță un copil, de toamnă!”.
 
“Încalță un copil, de toamnă!” este o campanie pornită din inimă! Prin intermediul ei, îmi doresc să ajungă încălțări în cele mai îndepărtate sate românești, în care încă mai trăiesc copii care, poate, nu au nici măcar o pereche bună de încălțări, fie ele de toamnă sau de iarnă., declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.
 
Începând cu ora 16.00, oră la care se face și accesul la spectacol, oamenii pot aduce ghetuțe noi pentru copiii din satele uitate de lume din Botoșani. Cei care nu pot ajunge pe 19 octombrie cu ghetuțe, le pot trimite până pe 05 noiembrie partenerilor campaniei din Botoșani - Babywearing Botoșani.
 
Campania “Încalță un copil, de toamnă!” nu este despre noi, cei care adunăm ghetuțele și le dăm mai departe, ci este despre fiecare dintre voi, despre modul în care oricine se poate uita în stânga sau în dreapta lui, în față sau în spate, și poate să vadă un copil care are nevoie de o pereche de încălțări noi și bune, trainice. Și da, puteți face asta și direct. Le puteți trimite la noi, le redirecționăm cu drag, dar puteți la fel de bine să faceți asta acolo unde locuiți voi, în satele voastre, în orașele voastre, în blocul sau în parcul în care mergeți de obicei, în locurile în care găsiți copii care să aibă nevoie de ajutor., adaugă Mirela.
 
Mai multe detalii despre desfășurarea campaniei pe raza județului Botoșani găsiți aici -- https://www.facebook.com/events/414674052579101/ 
 
Biletele pentru spectacolul din 19 octombrie se găsesc pe www.bilete.ro
 

(P).